Süpermiş bunlar, özelliklede sonuncusu
Sanırım bir şeklide etkiliyoruz başkalarınıda, hatta belkide çokça etkiliyoruz...
Bazen diyorum ki deneyeceğim şu yaratıcı imgelemeyi, oturuyorum, rahat rahat düşünüyorum, düşünüyorum hatta (tabikide olayları olmasını istediğim gibi düşündüğüm için) gülümsüyorum böyle düşündükçe sanki yaşıyormuş gibi ama çok mu karışık düşünüyorum yoksa olacağına tam olarak inanmıyormuyum nedir, bacaremiyorum bir türlü...
Ama bazende birşey(ama küçük bir şey,olması benim için çokda önemli olmayan birşey) geliveriyor aklıma sonrada bir bakıyorum başıma gelmiş...
Yani bazen oluyor bazen olmuyor, bir yerde bir küçük nüans var ama bulamadım hala
Acaba basit şeylerimi yaratabiliyoruz sadece yada başımıza gelmesini istemediğimiz şeyleri istediklerimizden daha mı çok çekiyoruz bilemiyorum...
Belkide çok karıştırıyorum kafamı, çok istiyorum, tutuyorum bırakmıyorum, o da gidip oluşamıyor bir türlü, biraz rahat mı bıraksam isteklerimi düşüncelerimi pembe bir baloncuğun içine yerleştirip evrene göndersem birdaha da düşünmesem mi acaba...
Yinede bir karışıklık var bu işte dusun
Sizden öğrenecek çok şey var galiba asisler, umarım yardımlarınızı hiç esirgemezsiniz