27-07-2010, 01:55 PM
|
#70 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 233
25 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sigarasız günler Benim de 42. gunum bu gun. 17 senedir ve son yillarda gunde 2 paket iciyordum. biorezonans teknigi cok yardimci oldu bana. bu teknik bedenin nikotin ihtiyacini ortadan kaldiriyor. bedeniniz sigarayi unutuyor. ve bunun sonucunda sadece psikolojik bagimliliginizla savasmak kaliyor size. ve tabi cok daha kolay atlatabiliniyor eger gerekten isteniyorsa. cunku ne bas agrisi nikotinsizlikten kaynaklanan ne sinirlilik hali ne sersemlik ve diger bedensel yoksunluk sendromlari yasanmiyor sigarasizliktan dolayi. tavsiye ederim bir ayda sigaraya yatirilan parayi verip 45 dk lik bir seansla hayatiniza kaliteyi, sagligi ve gucu geri getirebilirsiniz. bir de birakirken sunu unutmamak gerekiyor hayatiniz boyunca vereceginiz bir mucadele olacak bu, fikrimce sigaraya zamaninda teslim olmus biri biraksa da her zaman risk altindadir. o yuzden genis zamanli dusunerek baslanmali ise, belki de soyle dusunmekte fayda var; sigara sizin hayatiniz boyunca savasacaginiz bir kotuluk ancak baslarda acemi bir asker oldugunuzan cok fazla enerji harcamaniz gerekecek ve yorgun dusecek, bunalacaksiniz savasmaktan ama zamanla tekniginiz ilerlediginde sizin icin cocuk oyuncagi haline gelecek sigarayla savas ve aci vermekten cok ufak bi eglence halini alacak.. rahat nefes alabildiginiz, kokulari duyabildiginiz, yemeklerin lezzetine varabildiginiz ve icindeki vitaminlerden fayda saglayabildiginiz, gucunuzu geri kazanip uzun yuruyusler hatta kosulara bile cikabildiginiz, daha parlak cildinizle ve bembeyaz gulumsemenizle etrafa isik sacabildiginiz, daha iyi uyudugunuz ve hatta daha cok zamaninizin oldugu bir hayat mumkunmus ben bunu anladim. yasasin sigarasiz hayat!! :)) |
| |