Boy Uzatma Boy uzatmak,çaresi,çocuklarda boy uzatma,boy uzatmanın
boy uzatmak,
boy uzatma ilacı,
boy uzatma tedavisi,
ilaçla boy uzatma,
boy uzatma için,
boy uzatma ilaçları,
boy uzatma ilaç,
çocuklarda boy uzatma,
ilizarov boy uzatma,
çocuk boy uzatma,
boy uzatan,
boy uzatma tozu,
boy uzama,
boy uzatma yöntemleri,
boy uzatma teknikleri,
boy uzatma,
ameliyatla boy uzatma,
boy uzatma egzersızlerı,
boy uzatma formullerı,
boy uzatma telkini,
boy uzatma telkinleri,
hormonla boy uzatma,
pilatesle boy uzatma,
zıplayarak boy uzatma,
boy uzatmak,
boy uzatma ilacı,
boy uzatma tedavisi,
ilaçla boy uzatma,
boy uzatma için,
boy uzatma ilaçları,
boy uzatma ilaç,
çocuklarda boy uzatma,
ilizarov boy uzatma,
çocuk boy uzatma,
boy uzatan,
boy uzatma tozu,
boy uzama,
boy uzatma yöntemleri,
boy uzatma teknikleri,
boy uzatma,
ameliyatla boy uzatma,
boy uzatma egzersızlerı,
boy uzatma formullerı,
boy uzatma telkini,
boy uzatma telkinleri,
hormonla boy uzatma,
pilatesle boy uzatma,
zıplayarak boy uzatma,
| Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Boy Uzatma Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ASLINDA benım dusuncem su arkadaslar..hepımız bunu takıntı halıne getırmısız..oncelıkle bundan kurtulsak bı rahatlasak kafamızı baska seylere versek mesela kısısel gelısım kıtapları romanlar felan okuyabılız..yada ne bılım ıngılızce ogrenebılırız kafamızdan bu konuyu bıraz atsak..... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Boy Uzatma telkin cd indir izle İstanbul Boy Uzatma nerededir kimdir Boy Uzatma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Boy Uzatma hipnoz Boy Uzatma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Boy Uzatma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Boy Uzatma kuantum düşünce kitap haberi | |
|
25-05-2012, 12:54 PM
|
#201 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 29
68 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ASLINDA benım dusuncem su arkadaslar..hepımız bunu takıntı halıne getırmısız..oncelıkle bundan kurtulsak bı rahatlasak kafamızı baska seylere versek mesela kısısel gelısım kıtapları romanlar felan okuyabılız..yada ne bılım ıngılızce ogrenebılırız kafamızdan bu konuyu bıraz atsak.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
25-05-2012, 12:58 PM
|
#202 (permalink)
| Üsteğmen
68 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ınsanlarla bunu fazla hatta hıc konusmasak bu forum dısında cunku olumsuz tepkıler alıoruz...ama bu zaman dılımınde egzersızdır yeme ıcmedır uyku duzenıdır hepsıne her gun dıkkat etsek.. | Offline
| |
25-05-2012, 01:03 PM
|
#203 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ben en ıı medıtasyonun dua olduguna ınanıorum...Allahın razı oldugu ısler yapsak mesela sadaka versek yolda bırıne yardım etsek...ınsanlardan hayır duası alsak ve sonra ALLaha sende benım cabalarımı bosa cıkarma deyıp onun rahatlıgını yasasak.. | Offline
| |
25-05-2012, 01:06 PM
|
#204 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! daha hıc bırımız oturtamadık sankı bısılerı bu forumada gırdıgımızde okudugumuz kıtaplardan vs guzel seyler paylassak..mesela ben yuzde yuz dusunce gucu dıe bı kıtap duydum cok ıı dıolar ..yanı bence bunlar yeterlı gıbı ama bılmıorum..bence herkes burdakı herkes uzamayı hakedıo yurekten ınanıorum.. | Offline
| |
25-05-2012, 01:07 PM
|
#205 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! parca parca yazmak zorunda kaldım cunku net kesılıp duruo yazdıkalrım sılınıodu kusura bakmayın hepınız ıykı varsınız!!!!!!!1 | Offline
| |
25-05-2012, 01:22 PM
|
#206 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Selamlar, ben uzun yıllardır (yaklaşık 5 sene) ara ara kendimi tüm isteklerimin olduğu bir alanda buluyordum. Ancak buna bir türlü anlam veremiyordum, bazen de beni korkutuyordu bu durum. Son yıllarda Secret ve benzeri diğer kitapları okudukça yaşadığım şeylerin bir tesadüf olmadığını bilmeyerek çekim yasasını kullandığımı anladım. Bence bunun en önemli taktiği kendinizi iyi hissetmeniz ve istediğiniz şeye karşı takıntılı olmamanız, zira takıntılı olmak dileğinizin önünde olumsuz enerji oluşturuyor. Sadece kendinizi her zaman iyi hissetmeye bakın ve dileğinize odaklanın yani özgürce isteyin, olumsuz hisler beslemeyerek hissedin. Senaryolar yazın dileğinizle ilgili, kurgulayın, kendinizi o anın içinde hissedin ve bunu beş duyunuzla hissedin. Koku, görme, tat alma, işitsel ve dokunsal olarak tüm benliğinizde hissedin. Sonrasını evrene bırakın. Şaşıracaksınız olanlara Tüm isteklerinizin olması dileğimle.. | Offline
| |
25-05-2012, 01:23 PM
|
#207 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bı sıtden alıntı cekım yasasıyla ılgılı | Offline
| |
25-05-2012, 01:24 PM
|
#208 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! ben duamı edıorum Allahın ıznıyle ama su derslerdn dolayı baska bısı yok..ama nerdeyse 2 hafta sonra hem dusunce acısından hem bu uzama konusunda cok yol katedıcem ıns..cok sey yapmayı planlıorum buna kısısel gelısım kıtaplarıda dahıl | Offline
| |
25-05-2012, 01:26 PM
|
#209 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! bölümüm agır oldugu ıcın cok fazla bısı yapamıorum bıde okulum bıtıo bu yıl..su 4 yıl ne cektıgımı bı ben bılırım bı ALLh artık guzel bı hayat ıstıorum bıraz kendıme vakıt ayırmak ıstıorum mutlu olucam rtık farklı olucak ıns.... | Offline
| |
25-05-2012, 10:38 PM
|
#210 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 248
84 Mesajinıza toplam 123 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Alıntı: minnettar Nickli Üyeden Alıntı
Anlıyorum canım ama bu nasıl olacak.... Ben bunu Türkiyede ünlü bir 'hipnozcu diyelim ' istemiştim bundan 1 sene önce... yani bu meditasyon çalışması yerine bana hipnozla bu çalışmayı onun yapmasını istemiştim. Bana açıkçası başta çok olumsuz yaklaştı sonra ben ısrar edince haftada 3-4 günle başlayıp sonbra haftalık 1 seansa düşüreceğiz ve belki aylarca yada senelerce çalışmamız gerekecek yada en fazla senin istediğin kadar yapacağız dedi ... tamam dedim ama her seansı 250 tl ye yapabileceğini söyledi ve kesinlikle indirim yapmadı .... Yani aslında demek istediğim hipnozda da tek seans yeterli olmuyor anladığım kadarıyla ve bunu yapacak bilir kişi falan... aslında kesin çözüm olabilir... | Bu söylediğinle ilgili aklıma bi fikir geldi.Boy uzatma grubu olarak; 5-6 kişilik bir grup..Güvenilir bir hipnozcu bulsak hepimize grup olarak hipnoz yapmaz mı. . | Offline
| | | |