26-05-2009, 07:54 PM
|
#16 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri Alıntı: figaro441 Nickli Üyeden Alıntı
Selam,Mardin'in Kızıltepe ilçesindeyim.Hayatımı 35 inden sonra değiştirme kararı aldım:) buna ihtiyaç hissettim,sizi bulduğumda başlamıştım.Sizinle karşılaşınca "aradığımı buldum"dedim.Şu anda 41 yaşındayım bir kamu kuruluşunda çalışıyorum.4.sınıfta okuyan çocuğum olduğundan yaz tatili dışında sizlere katılamayacağım.Buralara yakın gelemez misiniz?Yazın yapılacak olna seminerlerinizden enaz bir tanesine katılmayı çok istiyorum...Yaz programınız belli mi?
Sevgiyle kalın...:) | Alıntı: arca Nickli Üyeden Alıntı
meraba bende Balıkesirdeyim Bursa'ya yakınım yani. seminere gelmeyi çok istiyorum. 3 saat uzaktayım. Ama daha önceki seminerlerinize katılamadım. İzmirde aynı mesafede bana. iki nokta yöntemini öğrenmek istiyordum bu seminerde verilmiyormuş en yakın zamanda iki nokta semineri nerede verilebilir acaba. birde bundan önceki seminerler bir temel teşkil ediyor mu yoksa bağımsızmı bişey kaçırmış olduk mu yani :)
teşekkürler... | Alıntı: eaglec Nickli Üyeden Alıntı
Antalya değil Adana Mersin arası yakın mesafe en iyisi Adana'da seminer verin iki il de aradan çıkmış olur. | Cevaplamakta geciktiğim için özür dilerim. Sorularınızı baştan itibaren yanıtlamak istiyorum:
Yaz programımız şu an için belli değil. Temmuz 5 Antalya olarak belirledik sadece. Gönül istiyor ki her il de her hafta bir seminer gerçekleştirelim, ama sanırım yakında onu da başaracağız. Şimdilik il il gidemesek de bir kaç ilin ve ilçenin katılım yapabileceği seminerler düzenliyoruz.
Arca' cım merhaba. Ben de Balıkesir' deyim Bandırma' da :) 2 nokta tekniğiyle ilgili olarak en yakın zamanda seminerlerimiz tekrar başlayacak. Konuyla ilgili Mümin Bey farklı eğitimlere katılmayı uygun gördü. Tekrardan en kısa sürede aramıza dönecektir. Seminerlerimizin her biri bağımsızdır. Hiçbir şey kaçırmış değilsiniz.
Merhaba eaglec :) Adana' dan şu an bağlantıda olduğumuz bir yer mevcut. 1 ay içerisinde gelişmelerle oraya da gelmeyi istiyoruz, görüşmelerimiz sürüyor.
Hepinize Sevgilerimle.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |