05-07-2008, 11:44 AM
|
#2 (permalink)
|
Tesekkür: 0
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
| Ynt: çekim yasası işe yaradı! (iş konusunda) bakalım sonuç ne olacak? Bende iki yıl iş aradım ama hep umutsuzlukla arıyordum gecen yaz the secret'ı aldım okudum ve içindekileri uygulamaya başladım sürekli olumlu düşünüyordum gireceğim işin hayalini kuruyordum inanıyordum olacağına sonra bir kaç yere başvurmuştum iki yere girdim çalışma ortamı istediğim gibi değildi çıktım. Sonra bişeyleri eksik yapıyorum galiba dedim elime bir defter bir kalem alıp önce bütün sahip olduklarım için bi şükran listesi hazırladım birde nasıl bir işim olmasını istiyorsam bir bir onları sıraladım alacağım maaştan tutunda odamdaki çiçeklerin yerine kadar nasıl olmasını istiyorsam yazdım hepsini birde resmini çizdim (resim kabiliyetim sıfırdır bu arada ) hergün olmasada aklıma geldikçe bakıp bakıp hayalini kuruyor, olacağını hissediyordum. İçimde rahattı bu arada yani daha önceden işimin bir an evvel olmasını istiyordum ama bu sefer öyle değildi olsada olur olmasada olur bi rahatlık vardı içimde hergün sabah kalktığımda bilgisayarımın başına geçerken iş yerimde olduğumu varsayarak oturuyordum iş yerimdeymişim gibi hareket ediyordum işte böyle böyle çok geçmeden iki ay kadar sonra iş aradığımı bilen birilerinden haber geldi bir kaç yerden geldi hemde tabi ben en iyisini seçtim şu anda resimdeki gibi çizdiğime benzer bir iş yerim var tüm isteklerim tam anlamıyla olmasada aradığım işi buldum mart ayında girdim tabi daha yeniyim zamanla tüm istediklerimin olacağına inanıyorum çok seviyorum işimi ve iş yerimi umarım sende aradığın işi bulursun. |
| |