Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Çekim Yasası Hikâyelerimiz... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/14652-cekim-yasasi-hikayelerimiz.html)

Water_Nymph 12-05-2009 11:52 PM

Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz...

benimde bugun basıma ilginç bişey geldi iki arada kaldım yaa lütfen yorum yapın :S

bugun hava çok sıcakdı ve çoook yorgundum metrobüse binicektim ama hep dolu gelir oturma sansım olmaz evimde karsıda bide o saatte akşam trafigi var yani metrobüsten indikten sonra bende bunlar için olumsuz düşünmeyi bırakıp bu 2 kçk şey için denemeye karar verdim...
öncelikle bomboş bir otobüs hayal ettim ki o durakta bos gelmesi imkansızdır genelde aynen akşam 6 da trafigin olmamasının imkansız olması gibi ... hayal ettim bindigimi rahatca oturdugumu falan rengini bile hayal ettim yesildi :D ve 2 dkkaya kalmadı yesil ve bombos bir metrobüs geldi şok oldummm :S aynısını trafik içinde yaptım bombos yollardan geçtimi hayal ettim falan ama malesef trafik için işe yaramadı :( ilki tesadüfmydü yoksa trafigi imgelerken bişey mi kaçırdım secret varmı yok mu ehehehe :D

Water_Nymph 13-05-2009 11:03 PM

arkadaslar hala yorumlarınızı bekliyorum nedense konulara pek aktif katılım genelde olmuyor msj yazıldıgı ilk zamanlarda hy789 herneyse otobüsü sabah denedim okula giderken ilkinde tutturamadım 2.de yine tutturdum hayal ettigim koltugu bos buldum üstelik ama yine trafikde işe yaramadı otobüsler konusunda ihtisas yapıcam bu gidişle de baska bişeyde de tutturabilsem keşke :D

Belgin ∞ 13-05-2009 11:23 PM

Beklediğim bir şey var. Eğer yarın gerçekleşirse harika bir çekim örneği olacak, ama çekim yaptım mı hayır, sadece seçimdi. y789

Water_Nymph denemeye devam et, kuşkularını sil at kafandan. Bilinçli olarak trafiğin akıcı olmasını seç ve keyfini sür.

Water_Nymph 13-05-2009 11:40 PM

haklısın ben onları hiç silip atamıyorum özelliklede trafik için ne kdr imgelesemde içimden bi ses imkansız bu saatte trafik olmaması hadii saçmalama sende çok iyi biliyosun diyo >:( ne geveze bi iç sesim var yaa

moondance 16-05-2009 05:26 PM

Ben de erkek arkadaşımla birlikte arabayla gezme ile ilgili imgelemeler yapmıştım. O da ne yapıp ediyo her seferinde araba bulup öyle geliyo benim yanıma.Tam da hayal ettiğim gibi geziyoruz.

Bu arada aklıma pratik bir çözüm geldi. bir world sayfasına kes yapıştır yaparak istediğim imajlardan güzel bir kolaj yapıcam. örneğin istediğim fotoğraf makinasının fotoğrafını ya da ne biliyim tatilde olmak istediğim yeri...vs.

Şu anda bu güzel havada evde olmak çok sıkıcı ama bu fikir beni mutlu etti, herkese tavsiye ederim.

Bilge İnan 20-05-2009 09:47 PM

valla alakası var mıdır yok mudur bilmiyorum ama photoshopla kendi yüzümü ince bir bedene yapıştırdığımdan beri azıcık bir şey yesem hemen şişiyorum sanki dünyaları yemişim gibi y789ik başlarda tesadüf sandım ama normalde yediğimin yarısı bile bitmeden doymamın devamı gelince şüphelenmeye başladım alakası var mı yok mu diye. hayırlısı, izleyip görelim bakalım. :)

sudem8 22-05-2009 03:13 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462334)
Beklediğim bir şey var. Eğer yarın gerçekleşirse harika bir çekim örneği olacak, ama çekim yaptım mı hayır, sadece seçimdi. y789

Water_Nymph denemeye devam et, kuşkularını sil at kafandan. Bilinçli olarak trafiğin akıcı olmasını seç ve keyfini sür.

Bebim de var bir çokgerçekleşen olaylar hatta mucizeler yaşıyorum.fakat bir olayım var haklı olduğumu ispatlacağım eminim.o da oldumu belki bu konuda kitap yazacacağım.hatta hiç seminerlerinize gelmedim yeniyim ama gelip hepinizle tanışmak istiyorum.sevgiler

roxie 23-05-2009 01:55 AM

ben de ufak tefek şeyleri kendime çekmeye başladım hatta bir gece redflowers'ın önerisiyle meditasyon yaptım ertesi gün sağanak yağmur gibi aldım sonuçlarını :) ama bir şeyi merak ediyorum mesela bir insanı kendinize çekmek istiyorsunuz ama o insan sizden hiç hoşlanmıyor.. o zaman da çekim yasası geçerli olur mu :S:S

sanemce 23-05-2009 10:46 AM

hayır roxie'cim geçerli olmaz..

çekim yasasında kişilerin özgür iradesine müdahale yoktur çünkü.

o kişi de senden hoşlanıyorda, nasıl geleceğini bilmiyorsa, o zaman işe yarar tabii ama, senden hoşlanmayan birini kendine çekmen mümkün değil..

sevgiler actionsmile

sibel80 23-05-2009 05:14 PM

Alıntı:

Melinda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463100)
valla alakası var mıdır yok mudur bilmiyorum ama photoshopla kendi yüzümü ince bir bedene yapıştırdığımdan beri azıcık bir şey yesem hemen şişiyorum sanki dünyaları yemişim gibi y789ik başlarda tesadüf sandım ama normalde yediğimin yarısı bile bitmeden doymamın devamı gelince şüphelenmeye başladım alakası var mı yok mu diye. hayırlısı, izleyip görelim bakalım. :)

bende aynen bunu yapmak istiyorum ama potoshop kullanmayı bilmiyorum

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 PM.