Herkeze Merhaba...
Arkadaşlar bu başlık altında gerçekleşen çekim yasası hikâyelerimizi paylaşalım diyorum,ne dersiniz?
İlk olarak ben başlıyayım(düşüncelerim gerçekleştikçe buraya yazacağım...)
Şimdi,arkadaşlar ben son günlerde dikkat ettim de gerçekten bazı düşüncelerim aradan birkaç gün geçtikçe gerçek oluyor insan çekim yasasının farkına varınca bunu farkedebiliyor...önceden hiç dikkatimi çekmemişti...
Şimdi sizinle başıma gelen bir olayı anlatayım(geçen hafta oldu)aslında olumsuz bir şeyi çekmiş oldum onu paylaşmak istiyorum.
1
Bizim bi tane öğretmenimiz var,kendisi ile bazı konularda hiç hemfikir değiliz...Ben eve gittiğimde,okula geldiğimde sürekli bir gün bu adamla pis tartışıcam ama ne zaman diyodum(her ne kadar istemesemde)neyse,sonunda geçen hafta gerçektende oldu hocayla çok pis tartıştık sınıfın ortasında
daha önce bir tane öğretmenle daha olmuştu aynısı...Genellikle öğretmenler öğrencinin üzerine geldiğinde bu tür şeyler hep başıma gelir...
Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi bu olumsuz durumu kendime çekmiş oldum...şimdi olumlu birşeye odaklanmak istiyoru... Bu arada ben numaralandırmak istiyorum başıma gelen olayları bakalım ne kadar sürede ne kadar olay yaşıyacağım lütfen sizlerde yapın
evet bu birinciydi
1