24-07-2007, 05:48 PM
|
#12 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 22 temmuz seçimleri ve çekim yasası Alıntı: csk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: keops Nickli Üyeden Alıntı
Tüm olan ve olacaklar belli yasalara bağlanmıştır
aynı yağmurun yağmasındaki sistem gibi
mesela duada bir biyoenerjidir...kişiden çıkan pozitif enerjiler diğer kişiyi etkiler
ha bu sistemi kim koydu dersen bizim inancımıza göre yaratan koymuştur
şimdi burda bir partinin kazanmasında hem maddesel etmenler hemde spritüel etmenler rol oynayabilir.
biz ise spritüel boyuttan bakıyoruz olaya olan budur -...
| bu spritüel boyut bana baya bi espritüel geldi Allah iyiliğinizi versin | keopsun söylediğine katılıyorum. elbetteki seçim galibiyetinin arkasında maddesel etmenler var, elbetteki muhalefetin etkisizliği var, elbetteki rakipleri dağınıklığı var, elbetteki galibin icraatlarından memnun olanlar var. ancak acı tatlı her olayda spiritüel hatta turgay0101'in dediği gibi espritüel bir taraf da var. ( öyle olmasa levent kırca parodilerinde gülmezdik acınacak hallerimize) kitaptaki bir bölüme cuk diye oturduğu için konu açıp paylaşmak istedim. kitabı okuyanlar, çekim yasasını bilenler, hatta çekim yasasının işlediğine inananlar yakalamak istediğim nüansın farkına varacaklardır diye düşünüyorum.
birazdan sigara paketlerindeki uyarı yazıları için de bir konu açacağım. benzer bir tartışma da orada da olacak. hepinizi bekliyorum. | çoşkun bey paylaşımınız için teşekkürler ama tabi fikir farklılıkları olabilir bunun kadar tabii bir olgu yoktur herhalde kitabın mantığına vakıf olduğum konusunda müsterih olabilirsiniz sizin paylaşımınızda ki anlatımı anladım ince noktayıda ,siz olayı secret gözlüğünü takarak izlediğiniz içinde böyle gördüğünüzü de anlıyorum ama baştada belirttiğim gibi herkes muhtelif düşünebilir benim görüşüm buydu sadece halk iradesini gösterdi karşı çıkılan tarafı savundu çünkü benimsedi sizin görüşlerinize saygı duyuyorum amaçta bu zaten fikir zenginliğinden hepimizin istifade edip muhakeme istidadımızı artırıp perspektifimizi genişletmek paylaşım için tekrar teşekkürler...
__________________ Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus |
| |