çekim yasası bir aldatmaca değilBilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası çekim yasası bir aldatmaca değil Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hayat,kadere inat kardeş, çekim yasası , yanlış anlaşılıyor dediğin şekilde anlaşılıyorsa, tam anlaşılıyor demektir, yazdığın şekilde anlaşılıyorsa o zaman tam anlaşılmamış demek oluyor,bence..
evet evet iste iste hayal et, idrak et, yaşa , şükret tüm fırsatlar önüne serilecek, eee sende ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi | |
|
08-06-2009, 09:15 PM
|
#11 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 17
40 Mesajinıza toplam 321 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: çekim yasası bir aldatmaca değil hayat,kadere inat kardeş, çekim yasası , yanlış anlaşılıyor dediğin şekilde anlaşılıyorsa, tam anlaşılıyor demektir, yazdığın şekilde anlaşılıyorsa o zaman tam anlaşılmamış demek oluyor,bence..
evet evet iste iste hayal et, idrak et, yaşa , şükret tüm fırsatlar önüne serilecek, eee sende de önüne gelen fırsatları uzanıp almak düşer, bunu da yapamazsan , ne yapsın çekim yasası :D
..çook istediğin birşey düşün , bu mümkün mü değil mi tereddüt etme ,ama tabii bunun da sınırları var, mesela ben marsta sigara içmek istiyorum gibi bir istek olmamalı :D
düşün ,iste ve otur aşağı, bekle , gelecek fırsatları izle , ışığı gördüğün an iş tamamdır :D Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
11-06-2009, 04:56 PM
|
#12 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 395
177 Mesajinıza toplam 1,230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: çekim yasası bir aldatmaca değil eyvahhh zavallı ben şimdi bunları nasıl çözerim mahsustanmı yapıyorsun zaten zor anlıyorum birde ettiğin laflara bak NE DEDİN SEN?ne anladığımıda unuttum | Offline
| |
12-06-2009, 09:55 PM
|
#13 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 17
40 Mesajinıza toplam 321 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: çekim yasası bir aldatmaca değil Alıntı: hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı
eyvahhh zavallı ben şimdi bunları nasıl çözerim mahsustanmı yapıyorsun zaten zor anlıyorum birde ettiğin laflara bak NE DEDİN SEN?ne anladığımıda unuttum | "Zaten zor Anlıyorum" cümlesine bakalım. zor anlıyorsun , çünkü zor anlamak istiyorsun :D zor anlamak istemiyorum demekle de bu işin üstesinden gelemezsin..cümlen şöyle olmalı " ben çok açık anlıyorum" .. bak o zaman en karmaşık problemlerin bile üstesinden gelebilirsin emin ol...dikkatini çekmek istediğim nokta : Sarfettiğin kelimelerin bile ne kadar önemli olduğu hususu ...
sen ne işle meşgülsün ? tanışalım bu arada :D | Offline
| |
25-06-2009, 11:35 AM
|
#14 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 553
35 Mesajinıza toplam 393 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: çekim yasası bir aldatmaca değil Elector neler okudun nasıl bu seviyeye geldin farkındalığının farkında olmak biraz anlatmak istermisin?
Tanışalım:Ankaradayım ,Özel bir şirkette yönetici asistanı olarak görev yapıyorum.Evliyim.32 yaşındayım.1 yaşında 1 kızım var..Çok şükür..:)
sanırım cevabın bu ama olsun daha farklı bir açıklaman daha olursa zevkle dinlerim :)
bu yasa bence Rabbimizin bize bir armağanı .....yarattığı kullarının tüm isteklerini yerine getirtmek için hizmetimize sunduğu bir hazine... ama tabii kullanmayı bilmek lazım...şükretmek şükretmek şükretmek , pozitif olmak , istemek , ve kabul edilmiş gibi davranmak , kim ne derse desin öyle davranmak , sonuca götürür.. selametle kalın | Offline
| |
26-06-2009, 06:21 PM
|
#15 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 80
190 Mesajinıza toplam 984 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: çekim yasası bir aldatmaca değil aslında bana da sanki çekim yasasıyla yeni bir din yayıyorlar gibi geliyor...O yüzden çok dikkatli davranıyorum...
işin açıkçası şu düşünceleri fark edip, duyguları değiştirmek, fırsatlara karşı uynık olmak, amacının aklında olması...Yoksa çekmek itmek diye birşey yok galiba.Ya da çok istediğimiz kişileri hayatımıza çekiyoruz ama bu çok nadir.
düzgün bir amaç olmalı ve eyleme geçmek daha sonra da.Yüce yaratıcı Allah kurtarıcıdır, değişik inançlara kişisel gelişim adı altında sapmak tehlikelidir.
Allah tan geldik Allah a gideceğiz.O bizim yaşamamızı istedi.O kadar spermin içinden biz kazandık...Yaşama gelmiş olmak bile büyük bir lütuf.Ve bunu yüce Allah istedi.
Yaşamı ölümü düşündüğümüzde hepsi çok boş ve anlamsız meseleler...İlahi adaletin tecelli edeceğini bilmek huzur verici. | Offline
| |
14-08-2009, 11:15 AM
|
#16 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 252
125 Mesajinıza toplam 575 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: çekim yasası bir aldatmaca değil Çekim Yasaı ile tanışmam Joe Vitale'nin Çekim Yasaı Sırrı adlı kitabıyla oldu.İlk sayfalarında bekleninilen bana hitap etmiyordu ve dikkatedeğer olduğunu düşünmedim.Zengin olmaktan,istediği arabaya sahip olmaktan..bahsediliyordu.Ben dünyanın en zengini olmayı değil başkalarına da yardım edebilecek kadar param olmasınıu,mutlu olmayı,başarılı olmayı istiyordum hepsi bu.Zaman zaman istemeyi mi bilmiyoruz diye düşünüyorum.Kitabı son sayfalarında anlamaya başlamıştım ama ön yargılı okuduğum için pek bir fayda eldedemedim.Zannediyordum ki kitabı okuduktan sonra bir mucize gerçekleşicek ve ben birden farklı düşünen bir insan olacağım.Ama mucizelerin sadece filmlerde olduğunu unutmuşum.Zamana ihtiyacım vardı demekki zamanı değildi.Çekim yasasına inanıyorum,yalnız nasıl kullanacağımı bilmiyorum.Öğrendiğimdede mucizelerle karşılaşacağım sanırım. | Offline
| |
24-02-2011, 12:06 AM
|
#17 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: çekim yasası bir aldatmaca değil Çekim yasasının dini reddetmek ve Allah'ı hiçe saymak olduğunu savunanlar var, yani evren dediğimiz şeyi Allah'a şirk koştuğumuzu sanıyor bazıları aslında başlarda bende şuçluluk duymuştum ama düşününce yine herşeyi yaratan rabbiminde bunu bize hediye olrak verdiğini idrak ettim hem eskiler boşa dememiş birine 40 gün aptal de aptal olur, korktuğum başıma geldi, ne ekersen onu biçersin vs diye, sonuç olarak çekim yasası var evet benim aklımı karıştıran tek şey bazı kötü niyetli insanların yani şükretmeyi bilmeyen çalıp çırpan sürekli kalp kıranların çok iyi yerlerde olması bu kuralların ihlalide bozmuyomuydu çekim yasasının işletim sürecini???? | Offline
| |
23-05-2011, 03:19 PM
|
#18 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 26
34 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: çekim yasası bir aldatmaca değil "Allah, pisliği, aklını kullanmayanlar üzerine bırakır."
Yunus Suresi 100
Gerçekten de bu ayet çekim yasasını en iyi anlatan ayetlerden biri.
Çünkü hayatımız, aklımızda ne varsa, onun bir yansıması. Aklımızı kullanmayınca, ve düşüncelerimizi oluruna bırakınca, negatif düşünceler otomatik olarak baskın çıkıyor.
Çekim yasası gereği, yaydığınız enerji ''hüzün ve ağlama'' dolu ise, hayatınıza sizi daha da üzecek, ağlatacak insanları ve olayları çekiyorsunuz.
Yaydığınız enerji, ''yokluk, parasızlık'' ise, hayatınızda da bu kendini parasızlık, yoksulluk, işsizlik ve yokluk olarak gösteriyor. | Offline
| | | |