Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

Çekim Yasası

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Çekim Yasası Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çekim Yasası Aslında durmadan yaratıyoruz, bilerek bilmeyerek. Aklımıza gelen başımıza geliyor değil mi? Önemli olansa bu yolda bilinçli bir uygulayıcı olabilmek. Yaratımın olması gerekenlerini bildik mi herşey daha kolay olacak bizim için. “The Secret” çok önemli bir kapı araladı. Ama ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

Çekim Yasası

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-10-2009, 06:41 AM   #1 (permalink)
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Çekim Yasası

Çekim Yasası

Aslında durmadan yaratıyoruz, bilerek bilmeyerek. Aklımıza gelen başımıza geliyor değil mi? Önemli olansa bu yolda bilinçli bir uygulayıcı olabilmek. Yaratımın olması gerekenlerini bildik mi herşey daha kolay olacak bizim için. “The Secret” çok önemli bir kapı araladı. Ama bir şeyler eksikti. Bu eksik olan noktaları da kuantum fizikçiler birer birer dolduruyor. “Sırrın Ardındaki Sır” kitabının yazarı Kuantum Fizikçi Doktor Eric Amidi ufak ufak sırlar veriyor. Aşağıdaki uzun alıntıda, hepimizin yaptığı önemli bir hatayı görebilirsiniz. Bu alıntı olumlu düşünce kadar coşkulu duyguların da çok önemli olduğunu ortaya koyuyor.

İşte Amidi’ye gelen bir soru ve cevabı…
Soru: Evimizi satma aşamasındayız. Ama piyasa çok yavaş ve fiyatlar düştü. Biz evimizin ederini almak istiyoruz. Evimizin uygun fiyattan satılması için ne yapmalıyız?

Eric Amidi’nin yorumu: Erika, aslında bu soru, yaratımın, bir evi satmaktan çok daha öte bütün isteklerine uygulayabileceğin bir görünümüyle alakalı. Bu mesajı sonuna kadar okursan, bunu bütün arzularına nasıl uygulayabileceğini göreceksin. Buna biraz derinlemesine gireceğim ki burada üçlü sistemin nasıl çalıştığını göreceksin. (Bilinç, bilinçaltı ve yüksek benliğine olan inancın) Bir soruyla başlayalım… Sormak üzere olduğum bu soru çok önemli çünkü sana üçlünün hangi elementini kullanman gerektiğini anlatıyor.

İşte soru…

Evini satmak senin tutkun mu? Bu senin için neşe veren bir aktivite mi? Muhtemelen değil…

AMA

Eminim ki evini sattıktan sonra, buna bağlı olarak gelecek bir “Coşkulu sonuç” var. Evini sattıktan sonra olacak olan o “Coşkulu sonuç” ne? Bunu resmet. Bu yeni bir ev mi? Evi sattıktan sonra kazandığınla yapacağın bir şey mi? Her zaman istediğin gibi yeni bir yere taşınmak mı? Bu kendine sorman gereken soru. Evini satmak kendi başına eğlenceli bir aktivite olmasa da, çok çekici olabilecek bir “Coşkulu sonuç” var. O, resmedip hayal ettiğinde, içinde coşkulu duyguları kıpırdatan bir şey. Yaratım için yaptığın seanslarda ve imajinasyon yaparken, bu “Coşkulu sonuç”a odaklan. Ne olursa olsun… yeni bir ev mi? Güzel bir yere taşınmak mı? Sevdiklerine daha yakın olabilmek mi? Bir kez bilinçaltın bu “Coşkulu sonuç” ile etkilendiğinde, seni oraya ulaştırabilmek için evrendeki en ETKİLİ GÜÇLERİ açığa çıkaracaktır. Ve tahmin et? Süreç boyunca evin satılır, çünkü bilinçaltın seni “Coşkulu sonuç”a götürebilmek için evin satılması konusunda inanılmaz yollar bulur. Bunlar, bilincinin hayal bile edemeyeceği yollar olur.

AMA

Burada anahtar, bilinçaltını o coşkulu duygularla etkileyebilmektir. Ve şunu hep aklında tut: Eğer bilinçaltını, evini satmakla ilgili imajlarla etkilersen, kendini sürekli evini satmaya çalışmakla meşgul olarak bulabilirsin. Evini satma pozisyonunu yaratmış olursun. Bu evinin satılmayacağı anlamına gelir… bunu istemiyorsun değil mi? Bu nedenle bilinçaltını her zaman Coşkulu sonuçlarla etkile, aradaki zor adımlarla değil… Şimdi şöyle bir soru sorabilirsin, “Aradaki zor basamakları ne yapacağım?” Güzel soru! Bu basamakları bilinçli zihnine bırak. Evini satmak için bilinçli adımlar at…

AMA

Örneğin endişe duyarak bilinçaltını etkileme… Yaratım seanslarında Coşkulu sonuçla ilgili imajinasyonların olsun, evi satmakla ilgili değil. Bu bazı insanların yaptığı bir hata. Aradaki zor, eğlenceli olmayan adımları imajine ediyorlar ve bu zor adımları daha çok yaratıyorlar. Şu an itibariyle bunu yaratımlarında nasıl uygulayacağını bildiğine eminim. Aktivitelerin sırasında içinde duyguları kıpırdatan şeye odaklan. Yaratım için yapacağın bir iki seanstan sonra, Çoşkulu sonucun çekim gücü öyle güçlü olacak ki aradaki zor basamaklar da zahmetsizce halledilebilecek. Ve her zamanki gibi senin Yüksek Benliğine olan inancın bütün süreci güçlendirecek.

Kaynak: Dr Eric Amidi - Believe And Manifest - Eric Amidi's Law Of Attraction Tips - Manifest Your Desire - Visualization

umarım bu yazı önceden verilmmemiştir aratma yaptım ama tek tek bütün yazıları açıp okumadım açıkcası

sevgiyle kaldık

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-10-2009, 06:03 PM   #2 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 12
113 Mesajinıza toplam 576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
darkdays is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekim Yasası

su sıralar ilgilendiğim bi konu bu çekim yasası fakat olumsuz düşüncelerimden ne yazık ki arınamıyorum ...teşekürler paylaşım için :)
darkdays isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-10-2009, 07:38 PM   #3 (permalink)
Binbaşı

488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all

Alıntı:
darkdays Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
su sıralar ilgilendiğim bi konu bu çekim yasası fakat olumsuz düşüncelerimden ne yazık ki arınamıyorum ...teşekürler paylaşım için :)

ben teşekür ederim umarım yararı olur

SEVGİYLE KALDIK

Dünyayı isterken de sus,
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
Alt 20-02-2010, 10:14 PM   #4 (permalink)
Binbaşı

MERHABALAR GÜLENYÜZ GÜL
evet ben özellikle evladımın eğitimi içinde denedim yararını gördüm sadece güzelliklerin çoşkusunu kalbimde hissediyorum ve allahımdan afiyetteliklerle dolu olarak bizimle buluşmasını diliyorum
SEVGİYLE KALINIZ

Dünyayı isterken de sus,
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana

Bookmarks