18-06-2010, 11:38 AM
|
#8 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: isteklerimi sayıyorum . . . Alıntı: Elektra Nickli Üyeden Alıntı
Yazayım mı yazmayayım mı dedim ama yazmamayı tercih ediyorum, çünkü isteklerimden bahsederken içim içime sığmıyor, bir an evvel gerçekleşmesi için, gerçekleşme aşamasındaki evrelerde olduğumu görünce bunalıyorum. Çok birşey istemiyorum sadece istediğim rütbeye ulaşayım, ve sevdiğimle evleneyim yeter, ne ev ne de herhangi maddi birşey, sevdiğim yanımda olduktan sonra kümeste bile yaşarım o kadar! | hayatım istediklerinin gerçekleşme aşamasında olduğunu görünce bunaldığını sölemişsin ama evren zamanla ilgilenmez! zamanı sen belirlersin biliyorum 3 günde istesem olcak mı sanki diosun istersen ve inanırsan olur evren garanti verio ama hiç şüphe olmucak hep kesin gözüyle bakılması gerekio.Alaadinin sihirli lambasını hatırla Cin ne dio ' dileğin benim için emirdir ' burda evren meleği cin'e benzetilmiş sen dileğini söle geresine karışma 'nasıl' sorusunu sorma evren meleğin halletsin nasıl olacağına o karar versin, sen sadece dileklerin gerçkleşmiş gbi yaşa.İsteklerinle yaptıkların çelişmesin yoksa olmaz
__________________ Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında
Ben de uzaktan baktım malum senli konulara
Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . . |
| |