03-12-2010, 06:32 PM
|
#328 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 686
30 Mesajinıza toplam 99 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi annem bana kalmaya geldi kemik erimesi var ilacını unutmuş,alması için kızımın arkadaşına rica ettim kendim içinde başka bir ilaç söyledim çocuk ilaçları alıp getirdi sağolsun.ertesi günü benim ilacımı bulamadık evi talan ettik annem karıştırıp çantasınamı koydu acaba deyip baktık,yok,yok.
aradan 3 gün geçti evi süpürüyordum o ara aklıma melekden yardım istemek geldi buradamı okudum yoksa başka bir sitedemi hatırlamıyorum ama eğer birşeyiniz kaybolunca meleğinize sorun o size cevap verecektir diye yazıyordu neyse bende içimden ona ilacımın nerede olduğunu sordum belki inanması güç ama çekyatın altını süpürüyordum birde baktım ilaç oradan çıktı herhelde annem aldı ve oraya düşürdü.hayatımda ilk defa bu kadar kısa sürede bir isteğimin gerçekleştiğine tanık oldum düşünebiliyormusunuz nerede dedim sanki biriside işte burada dedi
bu evrene gönderdiğim bir dilek değildi aslında ama sanırım sır burada yani istediğin birşeyin üzerinde durmamak,küçük şeylerde başarılı oluyoruzda daha önemli isteklerimizde düşünceler devreye giriyor
hepiniz sevgi içinde alın |
| |