Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/614936-dilekleri-bonusuyla-gerceklesenler-burda-paylasalim.html)

teoman_ 18-01-2011 11:16 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:

ahiana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787283)
eeeeee soruma cevap haniii,sadece 1 kere adam gibi olumlama yapıp unutmak mı,yoksa olumlama gerçekleşene kadar hergün hergün olumlama yapıp unutmak mı??????????????

hergün olumlama yaparsan unutmuş olmuyorsun yalnız

Sultan 18-01-2011 11:47 PM

[quote=ahiana;787258]peki 1 kere olumlama yapıp olana kadar mı unutuyoruz,yoksa gerçekleşene kadar hergün 1 olumlama yapıp mı unutucaz????????????????????[/
merhaba ben birkez dileğimi istiyor sonrada olurmu olmazmı diye düşünmeden yaşamaya devam ediyorum.sevgiyle mutlu kalıny789

frezya 19-01-2011 08:26 PM

Alıntı:

ahiana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787258)
peki 1 kere olumlama yapıp olana kadar mı unutuyoruz,yoksa gerçekleşene kadar hergün 1 olumlama yapıp mı unutucaz????????????????????

ahiana,Olumlamalar 21 gün boyunca ara vermeden yapılıyor,
eğer istersen 21 gün sonunda 1 hafta ara verip tekrar başlayabilirsin.Çekim yasasında ise,dile ve unut.İsteğin olmuş gibi mutlu ol imgeleme yaparken.Üzerinde düşünme ya olmazsa diye.Açıklamalar var zaten forumda,istersen güzelce bir incele.

frezya 19-01-2011 08:32 PM

:)Bugün bir yere gitmem gerekiyordu,açıkcası pek istekli değildim bugün için,yarına ertelenmesini diledim.Tlf görüşmesi yaptım ve yarına ertelendi:) Uzun süredir görüşemediğim arkadaşlarımı arayayım diye geçirmiştim içimden.İki tanesi aradı,hatta bir tanesinin bir kaç günlüğüne işi olduğunu,buraya geleceğini söylemesi de bonusu oldugirlhahaBenim bonuslarımda başladı ,mutluyum,mutluyumwave44

ahiana 19-01-2011 10:16 PM

benim sorunum olumlama ile çekim yasasını birbirine karıştırmış olmam galiba,frezya senin yazından sonra fark ettim (:

can_can_ny 20-01-2011 05:20 PM

Alıntı:

Sultan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787262)
merhaba arkadaşlar
ben dileğimi istiyorum sanki olmuş gibi hissediyorum.dileğim gerçekleştiğinde nasıl hissedersem daha gerçekleşmeden öyle hissediyorum.sonrada onu unutuyorum o dilek adrese bonusuyla teslim geliyor yani asıl sır dileği mutlulukla coşkuyla istimekte yatıyor.
sevgiyle mutlu kalıny789

Merhaba,
İsteğini olmuş gibi o coşkuyla o sevinçle nasıl düşünüyorsun.Ben bir türlü yapamıyorum dilerken hissediyorum belki ama dileğim biter bitmez düşünmeden edemiyorum.ve ben bu duruma çok takılmış durumdayım bi yerde yanlıiım var ama nerde bulmamda bana yardımcı olun lütfen.
Burda her gün yeni bilgiler öğrendikçe kafam karman çorman oldu hem olumlamada,hem evrene istekde,hemde niyetde hepsinde acayip karmaşa yaşıyorum.bu karmaşa içimdeki sesin beni yıldırma politkası yapmaysını güçlendiriyo içimden hep bir ses var.negtifliğe iten lütfen yardım edin bana

Bilge İnan 20-01-2011 05:47 PM

Sevgili Can can, maalesef ki bunun tek bir yolu var o da hayatının değişme sebebi olarak o isteğe sıkı sıkıya tutunmamak. Maalesef diyorum çünkü dediğin gibi gerçekten zorlandığımız nokta bu. Bu dileğim gerçekleşmezse ben mutlu olamam, yaşayamam, hayatım değişmez, kötü olur vb. gibi düşünceler endişe dediğimiz en büyük blokajı oluşturuyor. Tabii inanmak da bir diğer önemli konu. İstediğin şeyin gerçekleşeceğine inanmak için küçük ve hayati önem taşımayan şeylerle sık sık çalışırsan, daha büyük istekler için inanmaya daha hazır olursun. Örneğin, bugün bir kitap, sevdiğin bir yiyecek gibi küçük şeyler iste ve unut. Bakalım neler olacak :)

can_can_ny 20-01-2011 06:01 PM

Alıntı:

Bilge İnan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787675)
Sevgili Can can, maalesef ki bunun tek bir yolu var o da hayatının değişme sebebi olarak o isteğe sıkı sıkıya tutunmamak. Maalesef diyorum çünkü dediğin gibi gerçekten zorlandığımız nokta bu. Bu dileğim gerçekleşmezse ben mutlu olamam, yaşayamam, hayatım değişmez, kötü olur vb. gibi düşünceler endişe dediğimiz en büyük blokajı oluşturuyor. Tabii inanmak da bir diğer önemli konu. İstediğin şeyin gerçekleşeceğine inanmak için küçük ve hayati önem taşımayan şeylerle sık sık çalışırsan, daha büyük istekler için inanmaya daha hazır olursun. Örneğin, bugün bir kitap, sevdiğin bir yiyecek gibi küçük şeyler iste ve unut. Bakalım neler olacak :)

Teşekkür ederim.
Yardım çağrıma ses verdiğin için :)
İŞte o en büyük sorun bende var.gerçekten istediğim şeyleri serbest bırakmıyorum.ama dediğin gibi ufak isteklerim oluyor zaten.kitap yada mesela dün bi deneyim yaşadım metrobüste ayaktaydım ve ayapımda topuklu biri kalksada otursam diye bekliyordum.aklıma evren geldi ve hemen oturmakla ilgili bi dilek dilem bi durak sonra oturdum mesela bunları yapabiliyorum.ama önemli olan gerçekten benim için bir mucize olan isteklerimide bu traz yapabilmek oturmak benim için bi endişe teşkiletmiyor diliyorum bırakıyorum ama öbür dileklerim daha büyükolduğu için endişe hemen araya giriyo ve bununda farkındayım olmuş gibi hissedemediğim ve araya endişeye izin verdiğim için olmadığının da farkındayım ama bi türlü yapamıyorum kendimce çalışmalar yapıyorum üstümde demin bişey yaptım bakalım işe yarayacak mı hepbirlikte göreceğiz :D:D:D

Sevgiyle kal :)y789

frezya 20-01-2011 09:15 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787577)
:)Bugün bir yere gitmem gerekiyordu,açıkcası pek istekli değildim bugün için,yarına ertelenmesini diledim.Tlf görüşmesi yaptım ve yarına ertelendi:) Uzun süredir görüşemediğim arkadaşlarımı arayayım diye geçirmiştim içimden.İki tanesi aradı,hatta bir tanesinin bir kaç günlüğüne işi olduğunu,buraya geleceğini söylemesi de bonusu oldugirlhahaBenim bonuslarımda başladı ,mutluyum,mutluyumwave44

Arayan arkadaşlarımdan diğeri de geleceğini haber verdi bugün sabah:)Dün birşey istedim etkisi bonuslarıyla bugün de sürdü:)

frezya 20-01-2011 09:28 PM

Alıntı:

can_can_ny Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787676)
Teşekkür ederim.
Yardım çağrıma ses verdiğin için :)
İŞte o en büyük sorun bende var.gerçekten istediğim şeyleri serbest bırakmıyorum.ama dediğin gibi ufak isteklerim oluyor zaten.kitap yada mesela dün bi deneyim yaşadım metrobüste ayaktaydım ve ayapımda topuklu biri kalksada otursam diye bekliyordum.aklıma evren geldi ve hemen oturmakla ilgili bi dilek dilem bi durak sonra oturdum mesela bunları yapabiliyorum.ama önemli olan gerçekten benim için bir mucize olan isteklerimide bu traz yapabilmek oturmak benim için bi endişe teşkiletmiyor diliyorum bırakıyorum ama öbür dileklerim daha büyükolduğu için endişe hemen araya giriyo ve bununda farkındayım olmuş gibi hissedemediğim ve araya endişeye izin verdiğim için olmadığının da farkındayım ama bi türlü yapamıyorum kendimce çalışmalar yapıyorum üstümde demin bişey yaptım bakalım işe yarayacak mı hepbirlikte göreceğiz :D:D:D

Sevgiyle kal :)y789

can_can_ny Bilge İnana katılıyorum,ufak şeylerle başlamak konusunda.Ben de öyle yapıyorum.Bir de sevgili sultan,yazdıkca artar demişti.Ben o günden beri bir defter tutuyorum gerçekleşen dileklerim ufakta olsa defterime yazıyorum,bazılarını da burda paylaşıyorum sizlerle.Ve gerçekten çok farketti.Küçükte olsa dileklerinin olması mutlu ediyor insanı,hem de,ben bunu yapabiliyorsam şunu da yaparım diye inancın arttıkca artıyor...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:18 AM.