Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi merhaba bende yazıcam her olan dileğimi yazıcam.2 gün önce fabrikanın kapısının önünde yavru bi köpek gördüm çok tatlı bişeydi.ona baktım dedimki.keşke fabrikanın giriş kapısının önüne gelsede biraz sevsem dedim.çünkü ben gidersem amirler görürse laf ederler diye aklımdan geçirdim.2 gündürde görüyordum.ama içimden gelse diye geçirdikten sonra hiç üstünde durmadım.illa gelsin içimden geçen olsun bu deneme falan diye düşünmedim.sonra unuttum.bugün üretim müdürümüz oğluyla gelmiş.yarım saat önce o küçük çocuk yanıma geldi.burcu abla babam gönderdi beni yanımdada bişey var dedi.nedir dedim.gel benimle babam sevmen için sana bişey yolladı kapı önünde dedi.bi çıktım o küçük tatlı köpek onu sevmem için bekliyo.onu güzelce sevdim.sonra üretim müdrümüze olayı anlatıp teşekkür ettim.meğer 2 gün önce onu görmüşler çok sevip bakmaya karar vermişler.sonra aklına ben gelmişim.burcu hayvanları sever ona gönderiyim biraz sevsin demiş. benim hoşuma giden yanı hayal ettiğim gibi aynı olması.küçük belki önemsiz gibi ama dileklerim oldukça küçük büyük yazmak istiyorum.inşallah daha yazacağım çok şey olur.hoşçakalın sağlıcakla kalın |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi ARKADAŞLAR SİZE BAŞIMDAN GEÇEN GÜZEL OLAYLARDAN BİR TANESİNİ ANLATMAK İSTİYORUM: "Evren'e verdiğim siparişler" defterim var... Sanki manava- kasaba sipariş vermişim gibi muhasebesini tutarım isteklerimin:))) Evren'den gelen isteklerimi gelenler hesabına alırım, tarih atarım (muhasebeci olduğumdan olacak, böyle bir titiz çalışmam var) Aynen muhasebede olduğu gibi, gelenler-gelmeyenler-hiç alamadıklarım, çabuk gerçekleşenler vs. katagorisinde bir çok hesap açtım defterimde... 2010 a girerken her zamanki gibi isteklerde bulundum:) Artık istekte bulunurken sınır tanımıyorum, listem oldukça kabarık oluyor:))y789 BİLİYORUM ki Evren doğru zamanda, doğru yerde isteklerime beni kavuşturacak:) Listemde bir notbook da vardı... Dış yüzeyi parlak mikadan, midye gibi parlak sedefli olsun, en son yazılım programları olsun, ve en kısa zamanda, en uygun bir zamanda ve ilişikte olanların da en yüce hayırlarına işlesin diye istekte bulundum...Eski laptopumu da bir başkasına hediye etmeyi planladım... Ben listemi oluşturduktan sonra, notbook fiyatlarına göz attım, hafta sonu ticaret merkezlerine gidip bir tane alacaktım ki, oğlum elinde bir notbookla çıktı geldi:) "Anneciğim bu notebook'u üretici firma bana hediye etti, onların bu ürünlerinden çok fazla sipariş edip, çok fazla sayıda satmışım diye beni mükafatlandırdılar" Dedi. (Ben yurtdışında yaşıyorum, -Almanya- Oğlumda kocaman bir Amerikan firmasında sales departmanında çalışıyor:) Notbook'u paketten çıkartıp bana uzattığında oğlum, şaşkınlıkla karışık afalladım... Tıpa tıp benim istediğim gibi gelmişti hediye paketim... Sevincimden ağladı, bir çocuk gibi havalara zıpladım, Evren'e öpücükler gönderdim...guitar Bu kadar da olmaz demeyin... Sipariş verme defterime aynen not ettiğim gibi, not ederken gözümde canlandırdığım gibi... İstediğim andan itibaren Evren'in kendini benim isteklerime göre ayarladığını bildiğim gibi... isterken Evren'de sadece ben varmışım ve isteğime en yüce hayrım için her halükarda kavuşacağımı bildiğim gibi... en kısa zamanda bir notebook'um olacağını BİLİYORDUM... O Bilmenin, bilmişliğin değil yanlış anlaşılmasın, ruhumum BİLMESİNİN vermiş olduğu huzurla ve güvenle doluyumdur her zaman:) Şimdi size bu satırları yeni notbookumdan yazıyorum. Laptopumuda burada üniversitede okuyan bir kızımıza hediye ettim, aynen hayalin kurduğum gibi... Sevgilerimle:))) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Karşılıklı duygular beslediğim insanın artık bana açılmasını imgeliyorum.. Gözlerle kalmasın artık olay..Ennn yakın zamanda gelip açılsın ,anlatsın beni çok sevdiğinii Ve ben de aynı şekilde karşılığımı vereyim.. Sevgili evren vaktim daralıyor..bu düşünceyle en hayırlı şekilde,en doğru zaman da dileğimi bana getir.. Teşekkür ederimm... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi sevgili fatimana ve casandra şimdi sizin yaptığınız bu şeyin adı "çekim yasası"mı oluyor?????daha fazla nerden öğrenebilirim acabaaa): |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı:
illede ilk adımı erkeklerin atmasımı gerekiyor |
Gidip açılmayı çok düşündüm ama onun bana açılması daha hayırlı şekilde olur.. Bunun onurla ilgisi yok inan ;) |
Çekim yasası bölümünde açıklamalı konular var oradan bakıp,bilgi sahibi olabilirsin.. Sonrada buraya imgelemelerini bekleriz :) |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi umarım beceririm de paylaşırım,desteğinize ihtiyacım olabilir... |
Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi heytt beeee evren sana sonsuzz şükürler olsunn :) hayatımda öle büyükkk bişey gercek oldukii insanlar bunun iiçin ömürlerini harcıyorlarr . ben küçüklüğümden berii olmak dün itibariyle olmak istediğim yerdeyim . hayattaki duruşum artık farklıı . evren baana resmen calışıorrrrr :) gurru duyuyorum sultan abla senınleee:) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 AM. |