26-10-2010, 07:20 PM
|
#223 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı: altın saçlı kız Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Cliviaf,Örneğin,Bir dileğin var.( ev, araba)v.s.Ben bunu gerçekten istiyormuyum.?Bunu elde ettiğimde neler hissedeceğim.Sorular sor.Şayet bu dileğin olduktan sonra ne gelecek diye veya bu değil şu olsun gibi ikilemde kalıyorsan evrene dileğin net ulaşmaz zaten dileğinde olmaz.1.Evren netlikten hoşlanır.2.Evrende hak yasası vardır.Hak ettiğine inanmalısın(kalpten).3.Bütünün hayrına olmalı dileğin(bundan zarar görecek birilei olmamalı).4.İmgelemelisin,rengi,şekli,yeri v.s 5.Vaz geçmemelisin,uzun sürsede..En önemliside kendini sevmelisin ki hak edesin.Başarılı dilekler..Gerçekleşsin istekler...Neden olmasın ki... | Alıntı: jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba,
Bu dedikleriniz nasıl oluyor Allah aşkına bana da anlatın.Ben de yurtta kalıyorum.Geçmek istediğim yüksek ücretli tek kişilik tuvaleti banyosu içinde bir yurt var ama KYKya 4-5 defa gittim ama hiçbirinde olmadı boş yer yok diyorlar ama hiç bir zaman ümidimi kaybetmedim hala uğraşıyorum.Artık kendime ait tek başıma kalabileceğim bir odam kendime ait bri tuvaletim banyom olsun istiyorum rahat rahat istediğim zaman yatıp istediğim zaman kalkmak milletin sesiyle uyanmamak dingin bir hayat istiyorum ve bunun canıı gönülden istiyorum sizce bu mümükün mü ben okulu bitimeden böyle bir hayat görebilecek miyim?Bunu bu dediğiniz teknikle nasıl başarabilirim?Nolur detaylıca anlatır mısınız bana?Bir de R.Şanal'ın seminerlerine katılan oldu mu ve de faydasını gören ben bun dediklerimim kuantum düşünceyle başarabilir miyim veya başka bi teknikle | jaimemiamor, bak altın saçlı kız yazmıştı. bunu okuyup yapabilrsin.
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. |
| |