Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

çekim yasası ve secret kitabı

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası çekim yasası ve secret kitabı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Son günlerin çok konuşulan 'Sır' adlı kitabını sonunda ben de okudum, DVD'sini de seyrettim. Bahsedilen 'çekim yasası'nı kullanma, yani hayal ettiğim her şeyi kendime çekerek gerçekleştirme gücümü, önerilen yöntemleri kullanarak sınadım. Bundan çok da keyif aldım; özellikle evreni bir katalog ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

çekim yasası ve secret kitabı

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-12-2012, 01:12 PM   #1 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceko_25 is infamous around these parts
Standart çekim yasası ve secret kitabı

Son günlerin çok konuşulan 'Sır' adlı kitabını sonunda ben de okudum, DVD'sini de seyrettim. Bahsedilen 'çekim yasası'nı kullanma, yani hayal ettiğim her şeyi kendime çekerek gerçekleştirme gücümü, önerilen yöntemleri kullanarak sınadım. Bundan çok da keyif aldım; özellikle evreni bir katalog gibi düşünmek, istediklerimin zihnimle siparişini vermek ve bana geleceklerinden emin bir şekilde beklemek fikri çok hoşuma gitti.

Benim için güzel bir Pazar günü aktivitesi oldu; bilgisayarımın başına geçtim ve ciddi ciddi neler istiyorum gözden geçirip, 'siparişler' diye adlandırdığım bir dosyaya kaydettim. Fuşya ve turuncu renkle yazdım sipariş listemi, baktıkça içimi açsın diye. Ve önerdikleri gibi, yazdığım her bir sipariş unsurunu, benimmiş gibi hayal etmeye başladım.

Hayal kurma esnasında fark ettim ki kitap, öyle iddia ettiği gibi çok da büyük bir sırrı paylaşmıyor bizlerle. Einstein, Churchill gibi adamların bilip sakladıkları bir sır aslında yok. Kitabın tek yaptığı, Da Vinci'nin Şifresi'nden sonra canlanan 'esrar perdesi aralama' çılgınlığından yararlanıp, bu doğrultuda bir pazarlama stratejisi benimsemek. Ve dünyanın önde gelen isimlerinin, bu konuya uyan sözlerini derlemek, gerçek örneklerle desteklemek. Peki, ortada bir 'sır' yoksa, ne anlatıyor bu kitap, ve anlattıkları gerçekten kayda değer şeyler mi?

Kitabın aslında yaptığı, çoğu başarılı ve mutlu insanın bilerek veya bilmeden sahip olduğu ortak bir özelliğini ortaya çıkarmak. Yani hayal etme ve hayaline inanma özelliğinin faydalarını vurgulamak. Düşüncelerin gücü, ilk kez 'Sır' kitabıyla çıkmadı karşımıza. Hayatta başarılı insanların hedeflerini ve önceliklerini net olarak zihinlerinde canlandırabildikleri, kanalize olabildikleri ve kendilerinden hep emin oldukları, bilinen bir şey. Yani kitapta tavsiye edilen 'istediğinin senin olduğuna güven, onu hayal et' öğretileri, kimimizin zaten içinde olan bir mekanizmadan geliyor.
Kitapta anlatılan çekim yasasınına örnek olarak, 'korktuğun şeyin başa gelmesi' durumuna bakalım.

Hepimiz, yaşamlarımızda en az bir kez böyle bir durumla karşılaşmışızdır. 'Sır' kitabı bunu, evrene gönderdiğimiz titreşimler olarak açıklıyor. Psikanalitik düşünen bir psikoloğa soracak olursanız da; bilinçaltımızın yönlendirmesi ile aslında korktuğumuzun gerçekleşmesine sebebiyet verecek davranışlarda bulunanın kendimiz olduğunu söyleyecektir. Yani evren değil, bunu kendi kendimize, düşüncelerimizle, bilinçaltımızla biz yapıyoruz diyecektir.

Çoğumuzun yaşamında başarılı, tuttuğunu koparan insanlar vardır. Bu insanları çocukluktan beri tanıyorsak, o yıllardaki hallerini bir hatırlamaya çalışalım. Muhtemelen bol bol hayal kuran ve hayal ettiklerini en ince detayına kadar tarif eden, kararlı çocuklar gelecek gözlerimizin önüne. Ben buna örnek bir hikâyesi olan birini çok iyi tanıyorum.

Çocukluk yıllarında değil, ama gençlik yıllarında çok sevdiği evin önünden her geçtiğinde 'ben bir gün burada oturacağım' dediğini, ve yaşam onu bambaşka yerlere sürüklese de sonunda tamamen unuttuğu bir anda, kendini o evi satın almış bulduğunu biliyorum. Bunun gibi yüzlerce, binlerce örnek bulabiliriz. Tesadüf müdür? Belki. Gerçekten titreşimler mi gönderiyoruz evrene? Belki. Peki hayal ederek hedefimizi somutlaştırıp, yaşamımızdaki öncelikleri ona göre belirleyip, aslında kendimize bir yol mu çiziyoruz? Yüzde yüz.

Kitabın bana faydası, Pazar günü yaptığım 'evren kataloğundan sipariş verme' aktivitesi sayesinde, hayattan istediklerimi, değer verdiklerimi, önceliklerimi önüme net bir şekilde koymam için vesile olmuş olması. Kitap aynı zamanda, istediklerimizi temsil eden resimler bulup, onlarla bir pano hazırlamamızı öneriyor. Her gün görelim, daha da iyi hayal edip daha sağlam titreşimler yayalım diye. Ben açıkçası bu 'titreşim' meselesine çok inanmadım. Zaten kitabın yazarı da çok üzerinde durmamış, sıfır bilimsel açıklama ile geçiştirmiş.

İnandığım bir şey varsa o da, bilinçaltının gücü. Ve açık ve kuşku duyulmayan hedeflerin, insanın istediklerine ulaşma olasılığını artırması.
Kitap; 'kısa yoldan kendin pişir kendin ye' anlayışının yaygınlaştığı bir dünyada, bir anlamda bir 'modern çağ büyücülüğü' hizmeti sunuyor. Herkesin kendine çıkaracağı pay ise, kişisine göre değişiyor. Kimi 'hayatımı değiştiren kitap' diye bakıyor, kimi çok ciddiye almadan 'düşünceyle boş park yeri bulma' gibi denemelerde bulunuyor, eğleniyor. Kimi skeptik yaklaşıyor, kimi umut tacirliğine kızgın, yerden yere vuruyor. Ben de konuya, hayal kurmanın yaşam üzerindeki etkisine parmak bastığı için sıcak bakıyorum, ve fuşya - turunculu listeme bir daha göz atıyorum, evrenden değil de, kendimden 'sipariş etmek istediğim' bir şey daha var mı diye. Ve kitabın üzerimdeki etkilerini orada sınırlıyorum; vaat ettiği sağlık, dünya barışı gibi konulardaki katkılarına ise yalnızca gülümsüyorum...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ceko_25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks