öncelikle herkese sevgiyle merhaba demek istiyorum. actionsmil
Çekim yasasının tam olarak ne olduğunu nasıl çalıştığını buradan öğrenmeye çalışıp, deneyimlerinizi okurken, aklım çocukluğumdan bir hatıraya gitti. Sanırım bilmeden çekim yasasını uyguladım. Sizinle paylaşmak istiyorum:
Her kız çocuğu gibi bende Barbie bebeklere bayılıyordum. Bir gün nereden geldiğini hatırlamıyorum ama bir oyuncak kataloğu geçti elime ve ben oradaki tüm barbie bebeklere bakıyordum. içlerinde bir tane vardıki resmen aşık olmuştum . kırmızı kalp şeklinde karpuz kollu bluz giymiş altınada tülden üzeirnde küçük kırmızı kalpler olan bir etek giymiş harika bir bebek :) başındada kırmızı kurdele.
nasıl çarpıldıysam o resme yada beni nasıl bağladıysa her gün saatlerce o resme bakıp hayal kuruyordum . benim olduğunu, onunla nasıl oynadığımı nasıl oyunlar kurduğumu hayal ediyordum. Anne bunu bulabilirz di mi ? diye anneme de soruyordum. Bİr gün annem bana eğer karnen i pekiyi getirirsen karne hediyesi olarak alırız demez mi
tabi ben bir sevinç hergün o resme bakıyor karne günü onu almaya gittiğimizi hayal ediyorum.
bir gün kız kardeşim o kadar sinirlendiki bana elimdeki kataloğu yırttı attı. aşıkmısın sen buna yaa saçmalıyosun dedi bana. o kadar kızmış üzülmüştümki. ama görüntüsü zihnimden gitmiyor gece yatıyorum aynı düşünce gündüz yatıyorum aynı düşünce. :D
ve karne günü geldi. annecim elimden tuttuğu gibi beni 1 e 2 belki çok küçük bir dükkana girdik . yerden tavana kadar 4 tarafı barbie bebeklerle dizilmişti ağzım yere kadar düşmüştü. :D gözüm benim kini arıyor ama bulamamıştım . ama bir baktım satıcı elinde benimkini bana uzatıyor. Ahhh o zamanın parasıyla 1 liraya almıştı annem. pahalıydı yani :D para biriktirmşti benim için canım benim :D
hayatımda başka hiç bebek almadım. hep onunla oynadım.
belkide bilmeden çekim yasasını uyguladım. Ama çekim yasasını şimdi nasıl yapacağımı bilmiyorum. benim net hatırladığım çok yoğun bir aşkla hayal kuruyordum. bunu ben istesemde istemesemde yapıyordum. o katalogdaki bebek beni çekmişti. :D
şimdi bu işi bilinçli bir şekilde hayatıma sokmak istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum . Sevgiyle kalın!