| ||||||||||||||||||||||||
Çekim Yasası ile Yaptıklarımız Ve ÖnerilerBilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Çekim Yasası ile Yaptıklarımız Ve Öneriler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kıpçakbeyi Arkadaşım doğru yerdesin bundan 1,5 ay önce r ettim ama Allahtan bişey olmadı deprasyona girdim ve bunu atlattım çok kötü bür çıkmazın içindeydim bu konuda sana yardımcı olabilirim şimdi bazı şeyleri çok iyi biliyorum.GERÇEK SIR adlı kitabı okumanı tavsiye ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi Çekim Yasası ile Yaptıklarımız Ve Öneriler
Neyse öğreneceğiz.Şükür benim parayla sıkıntım yok ama hayata biraz geç başladık.Birde geçmişte hep sıkıntı yaşadığımız için para harcamayı bilemiyorum.Hepsini biriktirmem gerekiyormuş gibi geliyor.Sahibinden de araba fiyatlarına bakıyorum çok uçuk geliyor.Ben bunu vermem moduna giriyorum.Her ne kadar biri olmasa da malum evlilik filan durumları var.Annem sıkıştırıyor para biriktir araba almalıyım şoförlüğüm iyi değil.Onlarda dert oldu.Bir de kız kardeşimde evlendi.O da ağabey para biriktir çok para gidiyor deyince ben bunalıma girmiştim. Benim hikayemde ilaç ta benim zehir de benim. | ||||||||||||||||||||||||
Offline |
03-03-2016, 10:57 AM | #13 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Sep 2015 Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çekim Yasası ile Yaptıklarımız Ve Öneriler Bende merak ettim bu çekim yasası neymiş dedim ve Nil Gün'ün kitabını aldım. Çekim Yasası Hayatın Büyük Sırrı - Nil Gün | Kitapyurdu Yayıncılık ve İletişim A.Ş. Ne zaman okurum ve sıra gelir bilemem.Cengiz Erşahin'in kitaplarının bir ikisini okumuştum.Fena değil aslında ama her otobüs dinlenme tesisi ve bazı büyük otogarlarda 3-5 liraya satılan kitapları olunca ve büyük karakterli kitaplar olunca sanki al dakikaya oku bitir bende zaten yarım saatte yazdım imajı oluştu bende. Onuda alırım bir ara dediğim gibi kişisel gelişime çok yeniyim geçen sene belki bu zamanlar okumaya başladım. |
Offline |
Bookmarks |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Çekim Yasası ile Yaptıklarımız Ve Öneriler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kıpçakbeyi Arkadaşım doğru yerdesin bundan 1,5 ay önce r ettim ama Allahtan bişey olmadı deprasyona girdim ve bunu atlattım çok kötü bür çıkmazın içindeydim bu konuda sana yardımcı olabilirim şimdi bazı şeyleri çok iyi biliyorum.GERÇEK SIR adlı kitabı okumanı tavsiye ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi