05-02-2011, 12:46 PM
|
#36 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar, benim tavsiyem kişisel gelişim adına her ne yapıyor ya da yapacaksanız; eft,reiki,olumlama,telkin ve daha adını koyamadığım pekçok yöntemden önce,bu yolculuğa çekirdek inancınızı bularak başlayın..Bilinçaltınızdaki bu nedeni farkettikten sonra diğer yöntemleri bu bina üzerine inşa edin..Daha sağlam olacaktır.Yoksa en ufak artçıda kaybedebiliriz herşeyimizi:)
Bu arada anneme kızgınlığım hala geçmiyor:( | Buna ben de tamamen katılıyorum. Kişisel gelişimde ve Psikiyatride en temel değişim kökten gelen değişimdir.Çözüm, sorunun başladığı yerdedir.Yani belki çocukluğumuzda belki de bebekliğimizde, hatta anne karnında bile olabilir. Biz sahip olduğumuz sorunların, öfkelendiğimiz kabul edemediğimiz durumların bu günden kaynaklandığı varsayımından yola çıkarak hareket ettiğimizde, sorun çözülmüş gibi gözükecek ama bir değişim ve dönüşüm olmayacaktır.
Hatta bu, yeni bir ego yaratmamıza ve inşa etmemize neden olacaktır.Ego, sahte bir benlik olduğu için, onun üzerine artık değiştiriyorum diye yeni gibi görünen ama önceki kalıplara dayanan, yeni yatırımlar yapıyor olacağız.Yani aslında hala temeli sağlam olmayan binanın üzerine, lüx görünen gösterişli ve süslü 20 kat daha çıkmış olacağız. Ama temel hasarlı olduğu için ve biz temele değil de 2. kata yatırım yapıp üzerine ilave ettiğimiz için, bina çabucak tekrar yıkılacak ve bütün o lüx ve gösterişli yatırım da çökmüş olacak.
Bir çok kişi, bu nedenle hayal kırıklığına uğruyor ve geri adım atıyor. Değişmiyorum gelişmiyorum öyleyse bende bir şeyler var demeye başlıyor ve bırakıyor.Tekrar başlarsa gene aynı şeyler oluyor.
İşte bu bakımdan, temele yani çekirdek inançlara inmek oldukça etkili bir dönüşüm olacak.Yatırımları, temel inançlara göre yapmak daha kalıcı ve istenilen sonucu verecektir. |
| |