13-02-2011, 02:58 PM
|
#3 (permalink)
|
Tesekkür: 1
8 Mesajinıza toplam 77 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Sosyal hayatımla ilgili biraz konuştuktan sonra, aile hayatıma yönelik bir görüşme yaptık. Burada özel bazı detaylar olduğu için çok fazla üzerinde durmayacağım. Ancak bende de "baba desteği eksikliği" sorunu olduğunu gördük. Sorunun teşhis edilmesinden hemen sonra Abdullah Bey büyük bir profesyonellikle sorunu hangi egzersizlerle çözebileceğimize yönelik bilgiler verdi. Söylediği olumlama cümleleri gerçekten çok etkili. Şu an Atakan Bey ile birlikte hazırlayacağı telkini bekliyorum, asıl etkiyi o zaman alacağıma inanıyorum ancak şimdiden yaşadığım gelişmeler gerçekten çok etkileyici.
Sorunu farkettikten hemen sonra, soruna karşı kendim bir süper-ego yaratmak için çalıştım ve bir miktar başarılı oldum. Çekirdek inanç konusnda forumdan bulduğum bir meditasyonu da Abdullah Bey'den aldığım egzersizlerin yanına ekledim. Sonuç gerçekten inanılmaz! Hakkını savunmak ve kendini net bir biçimde ifade etmek konusunda sorun yaşadığım bir arkadaşımla yaptığım tartışma sonucu haklılığımı kabul ettirebildim. Sosyal hayatta bu tip sorunları ister istemez yaşayabiliyoruz ancak bunun bu kadar basit bir şekilde çözülebileceğine kesinlilkle inanmıyordum. Açıkçası benim sorunum zaman yönetimi ve konsantrasyon eksikliğiydi. Bu sorunun daha ilk seanstan böylesine çözülmüş olması beni gerçekten çok şaşırttı. Telkinlerim geldikten hemen sonra edindiğim diğer tecrübeleri de sizlerle paylaşacağım. Bilinçaltının temel eksikliğine yönelik bir çalışma olacağından telkinlerin çok daha kısa sürede etki edeceğini biliyorum. Umarım hayatımdaki bu büyük devrimi sizlerle büyük bir keyifle paylaşacağım. Herkese bu çalışmayı öneriyorum. |
| |