03-12-2012, 09:41 AM
|
#12 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 5
9 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kendi başımıza çekirdek inanç nasıl bulunur bilenler varsa yazsın Alıntı: ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı
Sapphire senin hatırlayamadığın uzmanlardan biri Özlem hanım diğeri Abdullah bey.. benim merak ettiğim bir konu var o da hani telefonda çekirdek inanç çalışması yapılıyor ve telefon görüşmesinde sorunları tespit ediyorlar ya nasıl olurda insanı kendisinden daha iyi tarif edebiliyor ?? benim merak ettiğim şey ise bunu nasıl yaptıkları ? Senin bir fikrin var mı ? | Hatırlatma için teşekkür ederim ByKuS :) Evet Özlem hanım ve Abdullah bey. Bir de sanıyorum Mert bey vardı değil mi?
bu konuda yeterince iyiyseniz telefon görüşmesinde de sıradan bir sohbette de çekirdek inanç tespiti yapabilirsiniz. ben forumda yazılanlardan bile kişilerin hayatlarında ne gibi sorunlar olabileceğini ve birçok ego kodlarını çıkarabiliyorum. tabiki bunun bir sistemi var ve önemli olan nokta yüksek dikkat. yüksek dikkat sergilemezseniz karşınızdaki kişinin ego kodlarını bulmanız pek kolay olmaz. bilgi birikim ve dikkat meselesi bu. insanı kendinden iyi tarif edebilmek normal bu durumda tabiki :) Özlem hanım ve Abdullah beyin nasıl bir sistemi var bilemiyorum. Bu yüzden şu şekilde yapıyorlar diyemem. Ama her zaman sorular anahtardır koçluk mesleğinde. Tek söyleyebileceğim bu. Doğru soru hayat kurtarır diyeyim kısaca :) |
| |