06-10-2012, 09:48 PM
|
#9 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 7
17 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sena's täglich :) Uzun zamandir yazamiyorum buraya... 18 gündür telkinlerimi büyük bir sabirla dinliyorum, Hersey yolunda gidiyor simdilik, kendimde degisiklikleri farketmek güzel gercekten..
En güzeli olumsuz düsünme miktari azaldi, kendimi dertlere kafa yormak yerine derslerime veriyorum.. Mutluyum, yüzüm gülüyor birkac gündür. Kendimi kimseye anlatmaya ugrasmiyorum Mevlananin dedigi gibi " Seni ancak gördükleri ve duyduklari kadar anlayacaklar"--
Sabretmeyi de ögrendim gibi, acele etmiyorum, boylece kendimi hirpalamadan düsünebiliyorum bu da cok guzel :)
Hediye olarak kendime almanca ögreniyorum telkini aldim, almancami cok daha fazla gelistirecegim..
Solfeggio frekansini dinledim fakat bende ne bas agrisi oldu ne de baska birsey, sesler korkuttu sadece beni :))
Iyiligi sevgiyi kendime dogru cektigimi hissediyorum, 4 özel cümleyi soylemeyi de asla unutmuyorum
Dalgalanma, üzüntü hali, aglama istegi olmuyor degil, ama onlari da kabul ediyorum ve seviyorum..
Kendimi cok seviyorum, iyiki ben BENim ve varim !
__________________ [/SIZE][/B] |
| |