| ||||||||||
|
Güzellik Bakım ve Cilt Güzelliği Kirpik Bakımı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kirpikleri uzatmak için: 1 bardak suyu kaynatın. 1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı(1 yemek kaşığından biraz az) ekleyip karıştırın. Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın. Karışımı soğutup 15 ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Cilt Güzelliği telkin cd indir izle İstanbul Cilt Güzelliği nerededir kimdir Cilt Güzelliği çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Cilt Güzelliği hipnoz Cilt Güzelliği olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Cilt Güzelliği hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Cilt Güzelliği kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Guest
| ![]() Kirpikleri uzatmak için: 1 bardak suyu kaynatın. 1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı(1 yemek kaşığından biraz az) ekleyip karıştırın. Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın. Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün. Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın. Kirpikleri gürleştirmek için: Eşit ölçüde hint yağı ve badem yağını bir şişede karıştırıp 15 gün boyunca akşamları yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize dipten uca doğru sürün.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Guest
| ![]() Badem yağı ve hint yağını ben kullanmıştım,cidden acayip işe yarıyor,gürleştirip uzattı benimkileri hatta çok şaşırmıştım... |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 3
56 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() harikasin cicek bu bilgiyi yegenim coktandir ariyordu sevinecek tesekkür paylasimin icin ellerine saglik umarim isine yarar wave wave wave |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 15
81 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Suna Dumankaya'nın tarifini uygulamıştım,hemde azcık azcık sürmüştüm kirpik çıkacağına döküldü ![]() Uzun zaman sonra yine çıktı ama bu da dökerse,uygulayan var mı,kirpik bu efenim kaşlardan sonra kirpiklerde önemlidir Birde makkajınızı acı badem sütüyle silin,dost tavsiyesi Alıntı:
__________________ Taşı delen suyun kuvveti değil damlaların sürekliliğidir<br /><br />Bir Brezilya Atasözü | |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 0
13 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() benım kırpıklerım bıraz kısa ben badem yagını yaklasık 3 aydır duzenlı kullandım gecelerı yatmadan once surdum ama bı gelısme yok malesef bende ıkı haftadır surmemeye basladım
__________________ düsünceler nesnelere dönüsür |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
Ben denediğim yöntemleri şöyle sıralarsam. 1-Badem yağı gürleştiriyor. 2-Hint yagı badem yagı karışımda gürleştiriyor. 3-Fındık yagı dökülmesini önlüyor güçlendiriyor. Ama dikkat etmek lazım göze kaçarsa yakıyor. Aslında denediğim bir yöntem daha var ama uzun süre kirpiksiz gezmeyi göze alabilirseniz.Uçlarından kesmek ama fazla değil yoksa gözünüze batar.Uzatıyor ama epey zaman sürüyor. | |
![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kaç yaşımdaydım hatırlamıyorum ama gençliğe yeni adım attığım dönemlerdi sanırım dusun kirpiklerin ucundan kesmek uzamalarını sağlıyormuş diye kesmiştim ![]() ![]() ![]() hiç faydası olmadı ama. uzamadılar yani ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
1-Bir kahve fincanı zeytin yağında, bir tutam ceviz içi ve fındığı benmari usulü eritin. fındık ve ceviz kararınca yağı süzüp yatmadan önce kirpiklerinize sürün. 2-http://www.zayiflamashop.com/product/Kirpik-Uzatici/zayiflama_109_Kirpik-Uzatici.html 3-yaban maydanozu (frenk maydanozu) maydanozgillerden ıtırlı bir bitkidir. Suyuyla kirpiklere kompress yapılırsa, uzamalarını sağlar.
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 187
83 Mesajinıza toplam 270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben badem yagını sacta denemıstım .. ![]() cıkarması bır haylı zor olmustu(= annem demıstı ben gencken kırpıklerıme surerdım onu da bır sey olmazdı dıye'' . ![]() bakalım bır de kırpıkte deneyelım .. ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hint ağın9ı deneyenlerdenim bende 2 haftada sonuç aldım öyle çok süpürge gibi olmadı ama küçük küçük kirpikciklerim uzadı |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Güzellik Bakım ve Cilt Güzelliği Kirpik Bakımı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kirpikleri uzatmak için: 1 bardak suyu kaynatın. 1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı(1 yemek kaşığından biraz az) ekleyip karıştırın. Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın. Karışımı soğutup 15 ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Cilt Güzelliği telkin cd indir izle İstanbul Cilt Güzelliği nerededir kimdir Cilt Güzelliği çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Cilt Güzelliği hipnoz Cilt Güzelliği olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Cilt Güzelliği hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Cilt Güzelliği kuantum düşünce kitap haberi