KAŞ PİERCING BAKIMI
Kaş piercing’in yaptırdıktan sonra ilk 24 saat piercing bölgesine su deymez eczane’den bacturoban antiyotik pomat alınarak piercing’in vucuttan iniş ve çıkış noktalarına 15 gün boyunca sürülür.Sürme işlemi kulak temizleme çubuğu ile yapılır
DUDAK PIERCING BAKIMI
Dudak Piercing’ini yaptırdıktan sonra ilk 24 saat piercing bölgesine su deymez eczane’den bacturoban antiyotik pomat alınarak piercing’in vucuttan giriş ve çıkış noktalarına 15 gün boyunca sürülür.Sürme işlemi kulak temizleme çubuğu ile yapılır
Dudak piercing’inin iç kısmı için tantum gargara eczanede’n alınıp günde 3 kez piercing oldugu sürece gargara yapılması tavsiye edilir
DİL PIERCING BAKIM
Dil Piercing’inin iç kısmı için tantum gargara eczanede’n alınıp günde 3 kez piercing oldugu sürece gargara yapılması tavsiye edilir.Dil piercing’giriş yaptırdıkdan sonra ilk 1 hafta mayalı yiyecekler tüketilmemelidir ( süt . peynir , çukalata , bira vs. )
ÇENE PIERCING BAKIMI
Çene Piercing’ini yaptırdıktan sonra ilk 24 saat piercing bölgesine su deymez eczane’den bacturoban antiyotik pomat alınarak piercing’in vucuttan giriş ve çıkış noktalarına 15 gün boyunca sürülür.Sürme işlemi kulak temizleme çubuğu ile yapılır
Dudak piercing’inin iç kısmı için tantum gargara eczanede’n alınıp günde 3 kez piercing oldugu sürece gargara yapılması tavsiye edilir
GÖĞÜS PIERCING BAKIMI
Göğüs Piercing’ine yaptırdıktan sonra ilk 24 saat piercing bölgesine su deymez eczane’den bacturoban antiyotik pomat alınarak piercing’in vucuttan giriş ve çıkış noktalarına 15 gün boyunca sürülür.Sürme işlemi kulak temizleme çubuğu ile yapılır
KULAK PIERCING BAKIMI
Kulak Piercing’ini yaptırdıktan sonra ilk 24 saat piercing bölgesine su deymez eczane’den bacturoban antiyotik pomat alınarak piercing’in vucuttan giriş ve çıkış noktalarına 15 gün boyunca sürülür.Sürme işlemi kulak temizleme çubuğu ile yapılır
BURUN PIERCING BAKIMI
Burun Piercing’ine yaptırdıktan sonra ilk 24 saat piercing bölgesine su deymez eczane’den bacturoban antiyotik pomat alınarak piercing’in vucuttan giriş ve çıkış noktalarına 15 gün boyunca sürülür.Sürme işlemi kulak temizleme çubuğu ile yapılır.