Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Aile Çocuk ve Ev Hali Klubü > Çocuk Sağlığı > Çocuklar İçin Etkinlikler

Uyarılar

23 Nisan Etkinlikleri

Çocuk Sağlığı ve Çocuklar İçin Etkinlikler 23 Nisan Etkinlikleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ÇOCUKLAR 23 NİSAN’I HEPSİ İLE KUTLUYOR! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği çerçevesinde çocuklara eğitici, öğretici, eğlendirici ve kaynaştırıcı bir program çocukların en sevdiği grup HEPSİ’nin de katılımıyla PARKORMAN’DA · Outdoor aktiviteleri · Şişme oyun alanları · Şenlik ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çocuklar İçin Etkinlikler telkin cd indir izle İstanbul Çocuklar İçin Etkinlikler nerededir kimdir Çocuklar İçin Etkinlikler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çocuklar İçin Etkinlikler hipnoz Çocuklar İçin Etkinlikler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çocuklar İçin Etkinlikler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çocuklar İçin Etkinlikler kuantum düşünce kitap haberi

23 Nisan Etkinlikleri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-04-2008, 11:23 PM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest

Standart 23 Nisan Etkinlikleri

ÇOCUKLAR 23 NİSAN’I HEPSİ İLE KUTLUYOR!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği çerçevesinde çocuklara eğitici, öğretici, eğlendirici ve kaynaştırıcı bir program çocukların en sevdiği grup HEPSİ’nin de katılımıyla PARKORMAN’DA

· Outdoor aktiviteleri
· Şişme oyun alanları
· Şenlik alanına kurulu panayır ortamında serbest etkinlikler yapılması
· Çocukların interaktif katılabilecekleri oyunları içeren Oyun Atölyeleri
· Kostümlü yarışma

Danslar, şarkılar, yarışmalar, oyunlar, ile yeteneklerini geliştirebilecekleri, yeni şeyler keşfedebilecekleri, başarıya odaklanıp kazanmanın ve kaybetmenin keyfini yaşayabilecekleri, güveni, arkadaşlığı, grup çalışmasını ve tabi ki eğlenceyi birarada yaşayabilecekleri “yaratıcı” bir şenlik.

PROGRAM AKIŞI

12:00 KAPI AÇILIŞI
Bilet satışlarının ve kontrolünün yapılacağı desklerden kroki ve program dağıtımı yapılacaktır.
Sokak Bandosu ve kostüm karakterlerle karşılama
Saat 13.00'e kadar animatörler gösteri alanında çocuklarla ilgilenip aktivitelerle ilgili bilgiler verip oyunlara yönlendirme yapacaklardır. Eş zamanda yüz boyama ve müzik ve dans aktiviteleri de başlayacaktır.
Oyun turnuvalarına kayıtlar başlayacaktır.

Gün boyunca gerçekleştirecek oyunlar:
Park orman oyun turnuvaları da eş zamanlı olarak gün boyunca sürecektir.

ARENA AÇIK ALAN DOĞADA BİR GÜN ALANI
Trolley Örümcek Ağı
Gondol Denge oyunu
Transfer Labirent
Tırtıl Tırmanma
Mikado Şimşek oyunu
Halka atışı Hedef atışı
Bilmece Tırmanma
Deste-düzine oyunu Masa başı aktivitesi
ŞİŞME OYUNCAKLAR (Bahar Dalları)

ARENA-ANA SAHNE
13:00 – 14:30 ÇOCUK CAFE 1

*Açılış şarkısı
*Açılış dansı
*Volkan Severcan, hoş geldiniz konuşması
*Çocukcafe dansı
*Çocuk şarkılarının popüler düzenlemeleri ile çocuklar ile beraber söylenmesi
*Yarışma 1
*Çocuk Disko ( Güncel şarkıların, çocuklar ile beraber dans eşliğinde söylenmesi)
*İllüzyonist Raif Kahraman
*1, Bölüm kapanış şarkısı ve dansı

Park orman oyun turnuvaları da eş zamanlı yapılacaktır.

14:30 – 15:00 jonglör gösterisi

15:00 – 17:00 ÇOCUK CAFE 2
* 2, Bölüm açılış şarkısı ve dansı
* Yarışma 2
* Çocuk Disko ( Güncel şarkıların, çocuklar ile beraber dans eşliğinde söylenmesi)
* Güncel konuların çocuklar ile beraber konuşulması
* Yarışma 3
* Kazanan yarışmacıların sertifika ve madalya töreni
* Kapanış şarkısı ve dansı

Park orman oyun turnuvaları da eş zamanlı yağılacaktır. ( 15 adet)

17:00 – 18:00 KOSTÜM PARTİSİ
Dj. Müziği ile animatör ve dansçılar eşliğinde dans partisi.
ÇOCUKLAR KOSTÜMLE KATILABİLİRLER

18:30 HEPSİ / KONSER

bilet fiyatları : 34,00 YTL

ön bilgi
- 0 - 3 Yaş ücretsizdir.
- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
- Kapı açılış 12:00 Konser 18:30
- Etkinlik mekanındaki tüm aktiviteler bilet fiyatına dahildir.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 16-04-2008, 11:08 PM   #2 (permalink)
cicek1973
Guest

Standart Ynt: 23 Nisan Etkinlikleri

23 Nisan İstinyepark Etkinlikleri

İstinyePark, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm hafta boyunca çocukları mutlu edecek birbirinden renkli organizasyonlarla kutlayacak. Hafta boyunca ünlü yazar Ayşe Kulin’den yeni masal kitabının okuma günü, çocukların sevgilisi Limon ve Zeytin’in yaratıcısı karikatürist Salih Memecan’dan imza günü, iki gün boyunca Kapla aktivitesi, Theo Dede ile oyunlar ve çeşitli mağazaların düzenleyeceği çocuk etkinlikleriyle tüm çocuklar eğlenceye doyacak…

23 NİSAN HAFTASI İSTİNYEPARK AKTİVİTELERİ

19-20 Nisan Kapla Aktivitesi – Gençlik Aktivite Alanı

23 Nisan'da Salih Memecan İmza Günü – Gençlik Aktivite Alanı

24 Nisan Theo Dede ile Oyunlar – Gençlik Aktivite Alanı

26 Nisan Ayşe Kulin Okuma Günü – Gençlik Aktivite Alanı

İstinyePark hakkında

23 Nisan 2005 tarihinde basına ilk tanıtımı yapılan İstinyePark proje inşaatı Orjin Grup ve Doğuş Grubu ortaklığı ile 2005 yılı Temmuz ayında başladı. İstinyePark, 87 bin metrekare mağaza alanı olmak üzere toplam 270 bin metrekare inşaat alanı ve üç yüze yakın mağazası ile İstanbul’daki mevcut alışveriş merkezlerinden gerek büyüklük, gerekse mağaza karması bakımından çok daha avantajlı bir konuma sahip. Açık ve kapalı alışveriş mekanları, farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap vermek üzere tasarlanan İstinyePark, 147 giyim mağazası ve Türk pazarına ilk kez giriş yapan 41 yeni markayla alışveriş merkezleri arasında farklılaşan, cam kubbesi ve açık yeşil alanlarıyla yaşamdan zevk alma duyusunu güçlendiren, dünya mutfaklarından çok seçenekli restoranlarıyla tüm alternatifleri aynı anda sunan tek alışveriş merkezi. 1’i üç boyutlu görüntü veren i-max teknolojisine sahip toplam 12 sinema salonu olan İstinyePark’ta, ayrıca 291 mağaza ve 190 bin metrekarelik konut bölümü yer alıyor. İstinyePark, 3 bin araç kapasiteli bir otopark olanağı da sunuyor.

Adres: İstinye Bayırı Cad.
34460 İstinye / İstanbul
Tel: 0212 345 55 55

Tarih : 19-20-23-24-26 Nisan 2008

Alt 16-04-2008, 11:10 PM   #3 (permalink)
cicek1973
Guest

Standart Ynt: 23 Nisan Etkinlikleri

23 NİSAN’DA AKMERKEZ’DE ÇOCUKLAR İÇİN YOK YOK…

Akmerkez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara birbirinden cazip eğlenceler sunuyor. 17 Nisan – 27 Nisan tarihleri arasında çocuklar Akmerkez’ de gönüllerince eğleniyor.

17 – 25 Nisan tarihleri arasında “Okullar Arası Karma Resim Sergisi” Ulus Özel Musevi Ana ve İlköğretim Okulu, Özel Alev Ana ve İlköğretim Okulu, Özel BJK İlköğretim Okulu, Özel FMV Ayazağa Işık Ana ve İlköğretim Okulu, Özel FMV Nişantaşı Işık Ana ve İlköğretim Okulu, Özel HEV Kemerköy Ana ve İlköğretim Okulu, Özel İstanbul Koleji, Kids Ana Okulu, Özel Küçük Prens Ana ve İlköğretim Okulu, Özel Şişli Terakki Ana ve İlköğretim Okulu, Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı Özel Kemer İlköğretim Okulu, Özel Pinokyo Işıl Ana Okulu, Teis Pinocchio International, Özel Yüzyıl Işıl Ana İlköğretim Okulu ve Ütopya İlköğretim Okulu’nun katılımıyla, food court katında bulunan sergi alanında ziyaretçileri bekliyor.

23 Nisan 2008 Çarşamba günü saat 16:00’da; alt çarşı havuz kenarında, Özel Alev Okulları Çocuk Korosu, “Dünden Bugüne Çocuk Şarkıları” adıyla ziyaretçilere hoş bir müzik dinletisi sunuyor.3., 4., 5. ve 6. sınıf öğrencilerinden oluşan 80 kişilik Özel Alev Okulları Çocuk Korosu 23 Nisan ruhunu hem kendileri yaşıyor hem de dinleyenlere yaşatıyor.

23 – 27 Nisan tarihlerinde saat 10:00 – 20:00 arasında HASBRO, çocuklara yönelik aktivite alanları oluşturarak birbirinden keyifli oyunlar sunuyor. Twister, Çılgın çubuklar, Jenga gibi eğlenceli oyunların yanı sıra “Transformers Arm Blaster” ile hedef vurma ve “My Little Pony” süsleme gibi yaratıcılık ve dikkat isteyen oyunlar da çocuklara eğlenceli anlar yaşatıyor.

Tüm özel günlerde ziyaretçilerini değişik süsleme ve aktivitelerle karşılayan Akmerkez, bu yıl da dev palyaçolu süslemesi ve birbirinden eğlenceli etkinlikleriyle hem küçüklere hem de büyüklere özel bir 23 Nisan yaşama fırsatı sunuyor.

Nispetiye Cad. Ulus-Etiler

Tarih : 17-27 Nisan 2008

Bookmarks