![]() |
Dalgalanma Hissi Yani telkin sayısını 3 emi indireyim?Ne kadar zaman sonra telkinleri geri yükleyeyim? |
Dalgalanma Hissi 1-2 gün boyunca bu şekilde dinleyin...Diğer 14 telkinden bazilarini sürekli dinlemek yerine günde bir kaç kez tekrar edebilirsiniz...Bunun için dinlediğiniz 14 telkinin listesini mail atarsınız bana ona göre karar veririz. |
Dalgalanma Hissi Atakan Bey: Dalgalandım ve duruldum. Tabiki sizin dediğinizi yaparak.sitedeki arkadaşlara tavsiyem.Kendinizdeki değişiklikleri negatif veya pozitif.Atakan beyle paylaşın.Dediklerini yapın.Kafanıza göre hareket ederseniz kafanız karışır.Yeterince verim alamazsınız.zaten atakan bey her üyeyle yeterince bıkmadan usanmadan ilgileniyor........... |
Ynt: Dalgalanma Hissi herkese merhaba!!ben sitenizi yeni keşfedenlerdendenim henüz bi hafta oldu çok yeniyim yanii,tesadüfen buldum sitenizi daha önce keşfedemediğim içinde çok üzgünüm açıkçası sad456 ..önceliklee atakan bey sizi tebrik etmek istiorum dikkat ediorum herkesin sorularını uzun uzun cevaplandırıyosunuz,ayrıntılı bilgi veriyosunuz,gerçekten çok takdirle, hayranlıkla takip ediorum sizi..bu arada sitedeki üyelerinde böölesine paylaşımcı olması çok hoşuma gitti hepinizi alkışlamak geldi içimden 25889 Ben mp3leri indirdim bi haftadır dinlemeye çalışıorum bi kaç gündür gerçekten çok ii hissediodum kendimi ama dün tekrar tüm kötü anıların,kurtulduğumu sandığım kötü düşüncelerin etrafımı sarmaya başladığını hissettim,ve başaramayacağımı düşünmeye başladım ve maalesef gene ağlayarak uykuya daldım..tekrar başa döndüğümü düşünmeye başlamıştım,ama bugün siteye girip bu tür dalgalanmaların normal olduunu okuyunca o kadar rahatladım ki..demek herkes bööle dönemlerden geçiomuş..ee sonuç olarak vazgeçmiorum telkinleri dinlemekten ve olumlu düşünmekten thumbsanim.. herkese sevgiler... |
Ynt: Dalgalanma Hissi dalgalanma arasıra benimde karşılaştığım bir durum..konuyla ilgili yazan arkadaşlara teşekkürler..en azından normal bir durum olduğunu anladım. |
Ynt: Dalgalanma Hissi mrb atakan bey bende bu aralar kendimi cok kötü hissediyorum.ve bu dalgalanma diye düsünüyorum.benim listemde ego,kendine güven,sucluluk ve depresyon dünde kaldi var.ben kendimi kötü hissetigim halde suclulugu cikartmadim.yine faydasini görürmüyüm.yani suclulugu cikartmassam bu duygu zamanla yinede düzelirmi. tesekürler |
Ynt: Dalgalanma Hissi ilk dinlemeye basliyali o neydi oyle napicagimi bilmiyodum kafam uyusmus gibiydi dunk56 dedimki bu telkinler beni uyusturdu bisey dusunemiyorum dorusu korktum bi ara duraklama oldu daha sonra benim dusunmek istedigim kotu seylermis bisi beni engelliyormus meyersem olumsuz seyler dusunmek istiyomusum bunu farkettim simdi kotu birsey dusunecek olsam biri sanki beni baska seye yonlendiriyor icimden diyorumki alla allah cekil git basimdan hayret bana kotu biseyde dusundurtmuyorlar gercekten cok etkili art56art56 simdi cok iyiyim herkese tavsiye ederim |
Ynt: Dalgalanma Hissi Merhaba, Bu gün 5. günüm.. dünden beri gel-gitler olmaya başladı.. Dalgalanma diye tabir ettiğiniz şey bu olsa gerek.. Düne kadar ne güzel bende yan etki yaratmadı bu telkinler diyordum... Bir iyi bir kötü hissediyorum kendimi...Sıkıntı basıyor arada sırada.. Telkinlerin etkisi mi yoksa dün doktorumdan kötü bir hastalığın başlangıcında olabileceğim haberini aldım... Henüz kesin değil, cuma günü sonuçlar belli olacak..belkide ondan dolayıdır...Bir yanım hayır ben sağlıklıyım diyor... Bir yanım ya sonuçlar kötü çıkarsa olasılğını da unutma diyor... Neyse... Görelim mevlam neyler...neylerse güzel eyler ... |
Ynt: Dalgalanma Hissi Merhaba, bugün 3. günüm ilk 2 gün inanılmazdı benim için sanki sihirli bir değnek dokunmuş gibiydim ama bugün neden bilmiyorum sanki etkisi geçti sihirin. Forumdan okuduklarıma göre suçluluk mp3 ünü çıkardım koruma kalkanını ilave ettim günde yaklaşık 8-9 saat gündüzleri dinleyebiliyorum akşamda fırsat buldukça içeriklerini okuyorum. Denildiği gibi bunun geçici olduğunu düşünüyorum. |
Ynt: Dalgalanma Hissi merhaba angel2030, İlk bir hafta sadece suçluluk ve ego güçlendirici dinlemek gerekiyor. Sonra yanına diğerlerinden ekliyoruz. Tekrar koruma kalkanı yerine suçluluğu eklemen doğru olacaktır. sevgiler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 PM. |