| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dalgalanma HissiTelkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Dalgalanma Hissi Dalgalanma Hissi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bencede üzme kendini gerçi söylemesi kolayda çok ii anlıyorum psikolojini şu an:) uzun zamandır dinlememe ramen bende sık sık dalgalanma yaşıyorum.da işte yüzleşiyorsun içindeki seni sıkan şeylerle.şunu düşünmek iyi geliyor öyle yap o güzel mutlu ve güçlü ruh haline gelince ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dalgalanma Hissi telkin cd indir izle İstanbul Dalgalanma Hissi nerededir kimdir Dalgalanma Hissi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dalgalanma Hissi hipnoz Dalgalanma Hissi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dalgalanma Hissi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dalgalanma Hissi kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #131 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 5
27 Mesajinıza toplam 153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() bencede üzme kendini gerçi söylemesi kolayda çok ii anlıyorum psikolojini şu an:) uzun zamandır dinlememe ramen bende sık sık dalgalanma yaşıyorum.da işte yüzleşiyorsun içindeki seni sıkan şeylerle.şunu düşünmek iyi geliyor öyle yap o güzel mutlu ve güçlü ruh haline gelince dalgalanmaları fln hatırlamıyorsun kötü olan şeyleride.yani şöyle söyliyim istesende kötü olamıyorsun çoğu zaman.yağmurun dinmesini bekle.güneş çıkıcaktır. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #132 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 23
25 Mesajinıza toplam 78 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba, bugün 25. günüm. 8 gün ego ve suçluluk dinledim. sonra kilo telkinini ekleyip 8 gün dinledim. ama önce kendine güven dinlemek gerektiğini görünce kilo telkinini çıkarttım. ego, suçluluk ve kendine güven dinledim 3 gün. ve 6 gündür de ego, kendine güven ve kilo güven telkinlerini dinliyorum. önceleri kendimi çok iyi hissediyordum kendimde hatta ben dinlerken bilinçsizce dinleyen ailemde ilginç gelişmeler görmüştüm. ama özellikle son 2-3 gündür kendimi hiç hissetmediğim kadar kötü ve çaresiz hissediyorum. geceleri açık bırakıyorum bilgisayarı ve telkinleri. Gündüz de genelde açık. ne önerirsiniz bu durumu daha kolay atlatabilmem için? teşekkür ederim şimdiden... |
![]() | ![]() |
![]() | #133 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar azizeg.. benzer durumları pek çok arkadaşımız yaşadı.. bu bir geçiş dönemi.. eskinin yıkımı ve yerine yeninin inşaa edilmesi sürecinde elbette sancılı dönemlerimizde olacak.. karşımızda duran ulaşmak istediğimiz değerli bir hedefimiz var ve biz bu süreçte kendimize değerli yatırımlar yapıyoruz.. öncelikle hedefimize sadık kalmalıyız.. karşımıza çıkan engeller yüzünden yolumuzu değiştirmemeliyiz.. sıkıntılı durumundan kurtulmak için kendini pozitife yönlendirecek çalışmalar yapabilirsin.. sevdiğin hareketli müzikler dinleyebilir.. meditasyon vb. çalışmalarla ruhunu besleyebilir.. secret ve what the bleep do we know gibi amaçlarını besleyecek filmeleri seyredip kitapları okuyabilirsin.. bol su içip açık hava yürüyüşleri yapmanda iyi gelecektir.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #134 (permalink) |
Tesekkür: 23
25 Mesajinıza toplam 78 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() teşekkür ederim shamanic. zaman zaman umutsuzluğa düşsem de telkinlerin gücüne inanıyorum ve sizlerin de desteğiyle bunları çok daha kolay atlatacağımdan eminim. bugün çok daha iyiyim. önerilerini mutlaka uygulayacağım. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #135 (permalink) |
Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() suan kendimi berbat hissediyorum tam dibe vurmus vaziyetteyim.bu kadar kotu olmamin sebebini anlayamiyorum iyi olan bisey olmadigi gibi hani kotu biseyde yok hep ayni amabi kac gun once bayagi iyiydim dusunsimdi sadece aglamak istiyorum ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #136 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sevgili smukke; Suçluluk duyguları telkininin etkilerini yaşıyorsun şu an..Bende de aynı şeyler olmuştu..Ortada birşey yokken de ağlama hissi olabiliyor..Sevgili shamanicin bu konudaki mesajları okumanda fayda var.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...50279#msg50279 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...54876#msg54876 |
![]() | ![]() |
![]() | #137 (permalink) | |
Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #138 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 80
190 Mesajinıza toplam 984 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bu dalgalanma hissi tam olarak nedir Atakan Bey?şöyle birşey var bende, özellikle gece uykuya dalmadan önce, gözlerimi kapattığımda sanki herşey dönüyor.Yani anlatması zor bir durum, gözlerimi kapıyorumve bir geminin içinde gibi herşey sallanıyor.Rahatsızlık veriyor bu durum.Anlatmak istediğiniz bu mu? |
![]() | ![]() |
![]() | #139 (permalink) | |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ | |
![]() | ![]() |
![]() | #140 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 6,672
85 Mesajinıza toplam 586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben artık telkinlerim birinci ayımı bitirmis biriyim :) Bu dalgalanma hissini cok kotu gecirenlerden biriymm ..Bir saat iyiysem digr iki saat sureklı aglamalarla geciriyordu..Hepsinin sebebi bendim bunuda biliyorum.Hala bazı seyler devam ediyor ama zamanla bunlarda gecicek biliyorum.Gecmisimde yasadigim en kotu olaylar devamlı aklıma geldii.Kendimi ve karsimdakileri uzdum.Bazen cok mutlu bazen herkese mutsuzluk veren biri oldum.Gecmisimle olanlarla yuzlesmek zorunda kaldım ki en acısı bu oldu.Aama bununla beraber cok buyuk dersler almamı saglıcak seylerde yaşadım bu bir ayda ve hatalarımı gordum.Aama kendimi iyi hissediyorum.Vazgecmemiz gerekli asla bırakmamalıyız cunku hersey cok iyi olucak :) Her zaman daha iyisi vardır ve bu yasadıklarımız bizi cok daha iyi seylere goturucek inaniyoorum.. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Dalgalanma Hissi Dalgalanma Hissi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bencede üzme kendini gerçi söylemesi kolayda çok ii anlıyorum psikolojini şu an:) uzun zamandır dinlememe ramen bende sık sık dalgalanma yaşıyorum.da işte yüzleşiyorsun içindeki seni sıkan şeylerle.şunu düşünmek iyi geliyor öyle yap o güzel mutlu ve güçlü ruh haline gelince ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dalgalanma Hissi telkin cd indir izle İstanbul Dalgalanma Hissi nerededir kimdir Dalgalanma Hissi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dalgalanma Hissi hipnoz Dalgalanma Hissi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dalgalanma Hissi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dalgalanma Hissi kuantum düşünce kitap haberi