17-04-2011, 12:31 PM
|
#8 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bu Dalgalanma Ne zaman sona ericek?:S:S Alıntı: Edward_87 Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhabalar, Öncelikle ben telkinleri dinleyeli 3,5 ay oldu.Çok yararını da gördüğüm oldu fakat 1,5-2 aydır kendimi çok boşta hissediyorum.Zaten sessiz içine kapanık ve çekingen bir insandım.Şimdi daha tepkisiz bir hal almaya başladım.Daha çok uyumaya ve sıkılmaya başladım.Üniversiteden dolayı yeniyim şehirde.2 aydır evden dışarı çıkma isteğim yok.Bazen çıkmak zorunda kalmamın dışında.Canımı da en çok sıkan bu sessiz ve bazen de olaylara tepkisiz kalmam.Kızlara karşı çekingenliğim daha çok oluyor ve sanki konuşacak konu bulamazmış gibi:S.Hayatımda çok monotonlaştı diyebilirim.Sosyal ortamımda yok. Ne yapıcam bilmiyorum.Hayatın en güzel yaşında bu şekilde yaşamam çok sıkıntı verici gerçekten.Küçüklüğümden beri hep sessiz içine kapanıktım.Bu sitedeki arkadaşlarım bana çok yardımcı oldular onlara da içtenlikle teşekkür ediyorum.Fakat durumlarım hala aynı :((( |
Merhaba,
İnsanın tüm hayatını bir tek şeyin gerçekleşip gerçekleşmemesine bağlaması ne kadar doğru? Sizin yaşınız çok genç, hayattan zevk almak için illa çok büyük şeylerin olması gerekmiyor. Küçük tatlar alın önce, kendinizi zorlayın biraz, ben bilemiyorum yaşım çok genç değil belki ama, bazı gençler görüyorum ellerinde cep telefonu, markalı giysiler, mutsuzlar... Parktan geçiyor mesela, o parkta bulunan çiçek açmış ağacı farketmeden yanından geçip gidiyor... Yanında bir kız var, onu dinleyeceğine, ona bakacağına, habire elindeki cep telefonuyla meşgul, Yaşamın mutluluklarını küçük flaş çalkımlarında arayacaksınız, balığı siz tutacaksınız... Telkinler size yardımcı olabilir, olmayabilir, önce siz kendinizi kucaklayın... Sizi tanımıyorum, yukarıda anlattıklarıma bakarakta siz böyle öylesiniz demiyorum,beni sakın yanlış anlamayın, sadece kalkın, silkinin, yaşayın... |
| |