24-01-2011, 06:52 PM
|
#25 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 62
35 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: hiç bir gelişme yok Alıntı: denizyıldızı2 Nickli Üyeden Alıntı
Ametist dediğin gibi telkinler hakkında çok fazla umutlu olmamak gerek bunlar bana etki eder daha iyi olurum dememek gerek çünkü o zaman söylemiş olduğun gibi pek etki etmiyor, eğer öylesine pek fazla sonuca odaklanmadan dinlersek telkinleri daha iyi sonuçlar alabiliriz, çünkü eğer böyle olmazsa telkinlerden kesin bir şeyler beklersek kendimizi şartlandırmış oluyoruz rahat olmuyoruz, öbür türlüsü daha iyidir. Bunu yazıyorum çünkü bende bu telkinleri ilk başta dinlerken çok umutluydum, galiba kesin olacak dedim fark etmeden o kadar şartladım ki kendimi şu an belirgin etkilerini göremiyorum. Sanki biraz değişiklikler oldu gibi fakat tam belirgin değil galiba biraz daha zamana ihtiyacım var :)
Bu telkinlerle ilgili metinleri de okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar; okunmasının gerekli olmadığı yazılmış sitede ama ben merak edip okudum telkinlerin metnini ve o metinler bana telkinlerden daha etkili geldi... | peki ilgimizi başka yere vermek için ne yapmalıyız? örneğin telkin dinlerken tv izleme,futbol oynama vb. şeylerle ilgimizi dağıtmak mı gerekir? :) |
| |