![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI y789iş arayan forumdaki bütün arkadaşlarımın yetenek ve yaratıcılığını en mükemmel şekilde sergileyip,maddi manevi doyumla çalıştığıbir işinin olmsını seçiyor,Allahım seni seviyorum.Benim içimde işsiz arkadaşlarımın tamda istediği gibi bir işte çalışıyor olmasını engelleyen hatıralarının varlığını kabul ediyorum.sorumluluğu üzerine alıyorum.Bundan dolayı özür dilerim.Lütfen beni affet.teşekkür ederim.seni seviyorum. özür dilerim. hepinizin en kısa zamanda iş bulmasını yaradanımdan canı gönülden istiyorum...actionsmile |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar sizden bi ricam olacak bi arkadaşım aylardır iş arıyor acayip bunalımda adı sennur lütfen yardımcı olalım hep birlikte .... sizlere güveniyorum yüreğinize sağlık |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI herkese iyi pazarlar ben duamı yazark , hemde bu siteye yazarak yapmayı tercih ediyorum sanki evren daha çabuk harekete geçeçek diye düşünüyorum Ey tanrım dışarıda eşimin iş haytının bozuk gitmesinin bemin içimde sürekli tekrarladığım kötü hatıralımın sebep olduğunun bilincindeyim.İçimde barındırdığım bu kötü hatıralarım için senden özür diliyorum lütfen beni affet,İçimdeki kötü anıları temizlememe yardımcı ol.İlahi ışığınla bu kötü anıları sıfıra dönütştür.Teşekkür ederim .Bundan sonra herşey en güzel ve olmsı gerektiği formatında yaşanacaktır. SENİ SEVİYORUM. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
(..bu tesadüf olamaz :) ) teşekkür ederim, |
258892588925889 İşte, dışarda karşılaştığımız sorunla ilgili 'dışarıda' değil 'kendi içimizde' çalışma prensibinin hayata uygulanışının güzel bir örneği daha!.. Evet prensibi ne kadar içselleştirir ve hayata geçirirsek, o kadar hızlı olur değişimler... Gündelik yaşantımızda, her durumu fırsat olarak değerlendirmek gerçekten en iyisi. Ben kişisel olarak her an farkındalığımın daha çok geliştiğini gözlüyorum ve her an arınma halinde düşüncelerim ve iç sesim... Bunun sonucu sanıyorum, kendi içimde gittikçe daha hafiflediğimi, bu sırada farkedip niyet kurduğum durumlarda da olumlu değişimlerin arttığını gözlüyorum. Henüz yolun başlarındayken böyle hissediliyorsa, arındıkça varacağımız noktaların güzelliği tarif edilemez gibi geliyor...smiliyface |
Esos'cuğum, dışarıda 'işsizlik sorunu' olarak görünen 'durum'la ilgili olarak, birimiz bile tam olarak arınmayı gerçekleştirebilirsek, evrendeki bununla ilgili tüm kayıtlar değişecek ve herkes yararlanacak. Bu yüzdendir ki kendi içimizde çalışıyoruz ve niyet kuruyoruz. Bu hepimiz için fırsat..Dualarımız arkadaşın için de olsun... Yüce Tanrı'm, seni seviyorum. Şimdi benim içimde, dışarıda Esos vasıtasıyla kendini gösteren 'çözümü dışarıda arama' durumuna yol açan hatıraların varlığını kabul ediyorum ve özür diliyorum. Lütfen beni affet.Bu hatıralarım sıfırlansın. Teşekkür ederim... Seni seviyorum... Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim... O0O0 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Arkadaşlar Lütfen Arındırmalarımızı Aksatmayalım.. Bir Şeyi Ne Kadar Kısa Yaparsanız Yapın Devamlılık Önemlidir.. Devamlılık Başarıyı Getirir.. Eğer Başarılı OLmak İstiyorsak Yapmamız Gereken Tek Şey Arınmak Arınmak .. Sevgiyle KaLın.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Geldim arkadaşlarım, buradayım... Haydi ARINMA yolcusu kalmasıııınnn!... Ho'oponopono kalkıyoooorrr!!...y789 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Sadece beş kişi miyiz??.. Başka gelen yok mu? |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI bende burdayım arınmaya devam :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:16 AM. |