![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI burdıyım :)) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Geldim, arınmaya başlamıştımsevincli, güzel bir müzik açtım, ruhumu dinlendiren ve başlıyoruum.O0 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI kızlaaar burdaaayııımskan67 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Bende burdayım yazmıyorum ama ilk günden beri devam ediyorum sevincli |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI evren de burada :) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar ben cümleleri söylerken ilk bir iki dakka odaklanıyorum sonrasında başka şeyler düşünerek söylüyorum ama öyle yapıncada içime sinmiyor işe yaramaz gibi geliyor yani kendini vererek söylemek önemli mi |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlarr bende devam ediyorum iki gecedir pc başında olamıyorum ama çalışmaya devammmy789 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI merhaba arkadaşlar. birkaç gündür yazamadım, ancak konuları okumaya çalıştım. tatlı bir telaş içerisindeydik, çalışmalara katılamasamda aklıma geldikçe tekrar yaptım. yürüyorken geziyorken vs vs arkadaşlar, haberler çok güzel. devamını diliyorum. sapkal89 sapkal89 sağlıcakla ve ışıkla... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:04 AM. |