Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

ismira 08-07-2009 04:16 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

[quote=sudem8;470032İsmiracım konuyu dağıtmadık yine değil mi?dün akşam dayanışma hattı mı sohbet hattı mı iki noktamı karıştırmışız Cibelceyle arkadaşlar çevreye vediğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.actionsmile[/quote]

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470035)
Evet verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Ama oğlum var deyince dayanamadım sormak istedim bende bir erker evlat annesi olduğum için :-D

Canlarım benim çok tatlısınız, hadi affedildiniz tarafımdansevincli

(12389 Ama biri bizi gözetliyor... MüminOKAN... Ne çenebaz kadınlar diyecek. Hele TR-ance hepten göstermez oldu kendini. Hemen buraya bununla ilgili bir arınma kalıbı yerleştirse hiç şaşmam doğrusuy789)

ismira 08-07-2009 06:08 PM

Sevgili arkadaşlar, bu akşam de pc başında olamıyorum. Enerjilerimi ve arınma niyetimi saat 22'den itibaren sizinkilerle birleştirmek ve arınmak üzere programladım.

Görüşmek üzere, hoşçakalın...

ışıkk 09-07-2009 10:01 PM

Ho'op Arın jeti kalkıyoor.ben yerimi aldım.sevinclisevincli

ismira 09-07-2009 10:09 PM

Yetiştim!...

ismira 09-07-2009 10:37 PM

Sevgili arkadaşlarım, nasılız bu haftaki çalışmalarımızda? Ben hafifleme hissediyorum. Somut bir gelişme yok henüz bu konuda aktarabileceğim. Arınma ilerledikçe sonuçlar gelmeye başlıyor sanırım. Sizleri merak ediyorum.

alestason 09-07-2009 10:47 PM

bugün nihayet bende sizlerleyim aslında hep sizlerleydim arınma çalışöalarımı hiç aksatmadım ama epeydir nete girme şensım yoktu.
benim çalışmalarım çok iyi gidiyor.her geçen gün kendimi çok daha iyi hissediyorum.

ışıkk 09-07-2009 10:47 PM

Çok iyi hissediyorum,hafifleme en üst sınırda.sevinclibendede gelişmeler var tabii, blokajlar kalkıyor kendini göstererekten.sonuna kadar devam yanii İsmira'cım.smileydance

ismira 09-07-2009 10:59 PM

Evet devamsevincli

Yarın aynı saatlerde görüşürüz umarım, iyi geceler...

cibelce 09-07-2009 11:50 PM

bu akşam misafirim geldi ama arınmaya şimdi başlıyorum arkadaşlar. Sanki hislerim değişmeye başladı. bende de bir hafifleme hissi var. Sanki hayata bakışım değişiyo. zihnimden zorlayarak çıkarmaya çalıştığım olumsuz düşünceler şimdi kendiliğinden gidiyo gibi. geleceğimi düşündüğümde gözümün önüne daha güzel resimler geliyo. Umarım dalgalanma hissi olmaz.

saime1 10-07-2009 12:06 AM

Bende de önemli diyebileceğim değişimler var vücudumda sanki bütün vidaları gevşemiş bir alet gibi genişleme ve hareket hissediyorum.Özellikle omurgamda her nefesi her hareketi duyuyorum. Aynı zamanda kitabıda okuyorum.Alğılarımda meydana geleni degişimleri daha netleşince sizilele paylaşacağım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 AM.