![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Bence Oğlunuz Sizin Bilinç Varlık OLduğunuzu Kavradı Bir An.. Çünkü Fiziksel Varlık Aşıldığı Zaman Şekilsizlik Başlar Ve Bazı Yerlerimiz Abartılı Gibi Görünebilir.. (Tabi ki Algıları Açık OLan İnsanlar Tarafından.. ) Kısacası Hem Siz Hem de OğLunuz Aydınlanmaya Yakın Birşey Yaşadınız Gibime Geliyor.. Tabi Ki Bu Sadece Bir Varsayım.. Ben de Bugün Farklı Bir Hava Yakaladım Bu Çalışmadan.. Sizin Durumunuz İçin İse Dediğim Gibi.. Mistik Bir Şey Sezinliyorum.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI cibelce ne olduğunu tam olarak bilemesem de, kesinlikle iyi bir şey olduğuna inanıyorum. Ben enerjinin yükseldiğini farkedip size mesaj attıktan itibaren hepimizin enerjilerinin birleşerek güçlü bir arınmanın gerçekleşmesini diledim ve hepimizin yüksek benliğiyle bağlantılı olarak, bu arada melekleri de davet ederek, reiki eşliğinde devam ettim. Konsantre olup kaptırdım gitti. Bakın daha yeni yeni durulmaya başladı sırtımdaki ürperti. Dedim ya muhteşem bir şey oldu. Bence bu gece çok etkili bir temizlik oldu. İlahi olana teslim ettim her şeyi, ilahi olanın mükemmelliğinde tezahürler göreceğiz, biliyorum... |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bu arada seni aramızda görmekten çok mutlu oldum TR-ance. Bizi bu kadar uzun süre sensiz bırakma bundan böyle olur mu? |
|
Aslında Pek Yanılmamışım Gibi Geliyor.. Çünkü Astral Boyutta Bazı Şeylerin Çok Daha İdrakına Varılır.. Şu Ana Kadar Çıkamamış Sanırsam Ama Kendini Mental OLarak Hazırlıyor.. Yani Başarılı OLma OLasılığı Yüksek.. Bence Ürpermenize Gerek Yok .. Dediğim Gibi Bence Güzel Bir Şey.. İçinizdeki Devasa Varlığın Yalnızca Bir Kısmını Görebilmiş.. Size Önerim Şu.. Eğer Bu Tip Konularda Korku Taşıyorsanız Hemen Arınmaya Başlayın.. Emin OLun Herşey En Güzel Haliyle Şekil Alacaktır O Zaman.. |
|
|
Ben de Tekrar Burda OLmaktan Çok Mutluyum.. Bu Sıralar Biraz Meşguldüm Ama Artık Burada OLacağım.. Çünkü Burada Yapmamız Gereken Çok Şey Var.. Aklımızın Hayal Edemeyeceği Kadar Veri Var Silmemiz Gereken.. Ve Dikkat Edersen Sorun Neredeyse Biz de Oradayız.. Hatta OLmadığımız Yerdeki Şeylerden Bile Sorumluyuz.. Mesela Çin'de Yaşanan Vahşet Bile Bizim Eserimiz.. ( Sağolsun Kitle İletişim Araçları Bilinçaltımızdaki Gezen Şeyleri Söylüyor Ve Arınma Fırsatı Buluyoruz.. :) ) Kısacası En İçten Bir Şekilde Arınmaya Devam Edelim.. Ve En İyisini Umalım.. SevgiLer.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 PM. |