![]() |
Cevap: dua haftası.. ben zaten bu duayı okuyorum kendim icin. senin dilegin icin de okuyabilirim ayrıca :) |
Cevap: dua haftası.. Yeterli kişi bulunabilirse çok güzel bir uygulama olur.. Ne zaman, her ne sebeple bu duayı okuduysam, çok şükür kabul etti, gerçekleştirdi Rabbim.. Arkadaşlar mümkünse ikinci sırada ben olayım, uzun zamandır gönlüme göre bir iş arıyorum ama bulamıyorum, bir an önce bulsam çok mutlu olacağım inşAllah.. Ayrıca ben de perşembeye kadar 100 tane okuyabilirim, fakat mümkünse başka arkadaşları da haberdar edelim de, en azından 22 kişi toplayabilirsek sıkılmadan her hafta bir kişiye okuyabiliriz.. |
Cevap: dua haftası.. ben varım. benimde cok istedigim birsey var su anda. bole bisi yaparsak cok guzel olur :) |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
çok teşekkür ederm.. |
|
Cevap: dua haftası.. arkdşlar birde bi düzeltme yapmak istiyorm bikaç arkdşmz yanlş algılamş olablr die; kişi başına 100 dua düşcek ama hergün 100 tane okursa bir hafta da biter ancak..yoksa bi kişi bi haftada 100 tane okursa ozmn 40 kişi lazım :( o da zor baya.. bn toplam 300 okudum 2 günde ::) |
tamam hayatım gel herkese açığız :D arkdşlar buarada isimlerimizi bilmekte yarar var sizin için dua ederken lazm olck;) bnm adım Sibel.. |
|
Cevap: dua haftası.. mendeseva senin için mi okuyoruz. ben by gece başlar kaç tane okuduğumu yarın yazarım. bir de içimizden ne için ve kimin için okuduğumuzun niyetini geçirelim.7--15 gibi tekli günlerde bitiriliyo biliyorum.bizi aydınlat. ne zamana kadar okuyacağız. ha lütfen tam okuduğunuz rakamları yazın. 100 okurum deyip 10 okuduysanız 10 okudum deyin. bu önemli. öpüldünüz |
Cevap: dua haftası.. Bir sayalım kaç kişiyiz diye.. Liste çıkartalım.. Önce katılacak kişi sayısı tamamlansın, sonra dağıtım yapalım. Dua sayısı önemli zira.. Organizasyon tam olmalı bu yüzden, dağınık olmamalı.. Her gün 100 adet okumak herkes için kolay olmayabilir, ben bu yüzden en az 22 kişi olalım dedim.. O zaman her kişiye haftada 200 adet düşer ve bu da kolaylıkla okunur.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:02 AM. |