![]() |
dua haftası.. arkdşlar burda istekleri olan arkdşlarımız var herkes bişey istiyor bnde boyum 1.70 olsun istiyorum diorim ki her hafta birini seçelim ve o hafta boyunca 4444 salatı tefriciye yi kişi başına 100 düşeck şekilde okuyalım ne dersiniz??? |
Cevap: dua haftası.. Çok güzel olur bence..:) |
Cevap: dua haftası.. bencede iyi olur |
Cevap: dua haftası.. neden olmasın rabbim herkesin dileklerini kabul etsin |
Cevap: dua haftası.. ben devarım |
Cevap: dua haftası.. çok teşekkürler hepinize..)o zaman arkadaşlar başlayalım da kimin için olsun ilk? |
Cevap: dua haftası.. ya da şöle bişi düşündüm ilk hafta bn olayım sonra ilk yorumu yapan günayss arkdşmz arkasndan naz78, bayşegül ardkşmz, ezeli nur, collinn, vs die gitsn.. herhafta birimiz için okuruz.. şmdi dua yı paylaşmaya başlayılm kim ne kadar okuyablr yazsın.. |
Cevap: dua haftası.. ben okurum 100 tane. . |
Cevap: dua haftası.. niyetlerimiz kabul olsun ben başladım haftada 100 tane...kolayım kolay diyorum. |
Cevap: dua haftası.. canlarım bnde kendim için okucam dün başladım 100 tane okudum.. bir hafta boyunca hergün 100 yda 200 tane okucam sizlerde bana eşlik ederseniz sevinirm boyumun uzaması için dua edicem umarım rabbim dualarmızı kabul eder.. diğer haftada bşka bi arkdşmz için okucaz inş. hepimizin ne muradı varsa olsun istiyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:59 PM. |