| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı dua haftası.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Nesira Nickli Üyeden Alıntı Bir sayalım kaç kişiyiz diye.. Liste çıkartalım.. Önce katılacak kişi sayısı tamamlansın, sonra dağıtım yapalım. Dua sayısı önemli zira.. Organizasyon tam olmalı bu yüzden, dağınık olmamalı.. Her gün 100 adet okumak herkes için kolay olmayabilir, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
17-04-2010, 03:24 AM | #31 (permalink) | |
Teğmen Üyelik tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: Tekirdağ
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: dua haftası.. Alıntı:
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında Ben de uzaktan baktım malum senli konulara Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . . | |
Offline |
17-04-2010, 03:27 AM | #32 (permalink) | |
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
__________________ Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında Ben de uzaktan baktım malum senli konulara Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . . | |
Offline |
17-04-2010, 03:34 AM | #33 (permalink) |
| Cevap: dua haftası.. 1. Sibel 2. Günayss 3. Naz78 4. bayşegül 5. Ezeli_Nur 6. collinn 7. maviinci 8. songulakpinar 9. blue_jaloon 10.beertouch 11.nesira Arkadaşlar yorumların sırasına göre yazdım ama sırasını vermek isteyen olursa ya da çıkmak isteyen sölesin düzeltirim bide isimlerinizi bilmiyorum lütfen onları da yazarsanız ii olur..
__________________ Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında Ben de uzaktan baktım malum senli konulara Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . . |
Offline |
18-04-2010, 01:02 AM | #34 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Mar 2010 Bulunduğu yer: giresun
Tesekkür: 48
46 Mesajinıza toplam 195 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: dua haftası.. ben varım dedim arkadaşlar bugün 35 tane okudum |
Offline |
18-04-2010, 01:18 PM | #35 (permalink) | |
Çevirmen Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 6
31 Mesajinıza toplam 179 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tekrar merhaba ben haftasonu okuyamadım ama bugun baslıyorum. kac tane okudugumuzu soylersek daha iyi olur die dusunuyorum. bu arada bi kişi ikinci olmak istemiş. bende ucuncu olabilirmiyim? su anda benim icin cok onemli olan bir dilegim var ve kendim icin okumaya baslamıstım ama beraber okursak daha guclu olacagına inanıyorum. bu arada isimleri sormussunuz benim adım birtac okuyup kac tane oldugunu size soyliycem kendinize iyi bakın :)
__________________ just smile :) | |
Offline |
18-04-2010, 02:31 PM | #36 (permalink) |
Çevirmen Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 6
31 Mesajinıza toplam 179 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: dua haftası.. selamlar tekrar ben bugun 100 tane okudum . onu da yazarsınız :)
__________________ just smile :) |
Offline |
18-04-2010, 03:21 PM | #37 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: dua haftası.. ne kadar güzel bi faaliyet..tebrik ediyorum arkadaşlar..benim de bi muradım bir duam var..beni de listeye eklerseniz seviinirim..bi de ne zaman başladınız.bir hafta ne zaman doluyor ..inş.. ben de bugün başlar ne kadar okursam haber edrim.. Alah a emanet olun...iyi ki varsınız
__________________ |
Offline |
18-04-2010, 11:04 PM | #38 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: dua haftası.. Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim. Hangi duayı okuyorsunuz ve nasıl bir organizasyon, özetlerseniz çok memnun olurum. Teşekkür ederim arkadaşlar... |
Offline |
18-04-2010, 11:06 PM | #39 (permalink) | |
Guest
bastan okursan anlamanda yararli olucaktir. | |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı dua haftası.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Nesira Nickli Üyeden Alıntı Bir sayalım kaç kişiyiz diye.. Liste çıkartalım.. Önce katılacak kişi sayısı tamamlansın, sonra dağıtım yapalım. Dua sayısı önemli zira.. Organizasyon tam olmalı bu yüzden, dağınık olmamalı.. Her gün 100 adet okumak herkes için kolay olmayabilir, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi