Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diger Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-kitaplar/)
-   -   Kitap Önerileri (Kişisel Gelişim Dışında) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-kitaplar/619511-kitap-onerileri-kisisel-gelisim-disinda.html)

bigokyanus 18-08-2011 11:21 AM

Cevap: Kitap Önerileri (Kişisel Gelişim Dışında)

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805028)
İçeriğe girmeyinnnn... girlhaha

Güzelim arka kapağı okuduğunda da ilk sayfayı okumaya başladığında da göreceğin bir şey o , içerikle alakalı değil.

yelda_k 19-08-2011 09:33 PM

serenatıda okuyabilirsin.
zülfi livanelinin kitabı okuyan herkes memnu kaılıyor.bende büyük bir zevkle okumuştum.

şah sultanıda 2.okuyuşum onuda gerçekten beğendim

sarıgül 20-08-2011 10:47 AM

Alacakaranlık'la başlayan New Moon, Tutulma ve Şafak Vaktiyle biten seri Meyer'in
Benim için okuduğum diğer kitaplardan oldukça farklıydı denenebilir.
Çünkü çoğunlukla kişisel gelişim ağırlıklı oukduğum için bana gayet iyi geldi, mola oldu

Işıldayan Safir 20-08-2011 01:29 PM

Birisi anladı derdimi. :zpzp: Ben o serinin aşığıyım sarıgül. Bildiğin aşık oldum yani. Kesinlikle harika. Aynen o tarzda kitaplar okumak istiyorum işte.

frozenrose 20-08-2011 04:25 PM

Ahmet ümit in İSTANBUL HATIRASI tavsiye ederim..sonu ters köşe biter aaaa die kalırsın..ayrıca ben Elif şafak,Ayşe kulin, Zülfü Livanelli de okurum..yabancı yazarlardan çok Türk yazarları da denemeni tavsiye ederim.

yelda_k 20-08-2011 05:04 PM

aşk olsun biz anlayamadıkmı yani :)

sarıgül 22-08-2011 10:59 PM

Evet aynı fikirdeyim senle Zerynthia,
anlatım müthiş, tabii birde öyle bir aşk var mıdır dedirtiyor insana
etkiliyor gerçekten benim elimin altında devamlı duruyor,
biraz mola mı verilecek hayata hemen bir kaç satır, tamam hemen başka bir dünyadasın
Birde sana Vampir Günlükleri'ni de önerebilirim Alacakaranlık serisi kadar olmasa da, orda da güzel bir hikaye var

Işıldayan Safir 23-08-2011 03:27 PM

Ya ben resmen başka bir dünyada yaşamayı arzular oldum o kitaplardan sonra. Bunu da okuduğum kitaplarla yapabiliyorum tabii ki sadece. Demek ki benim hayatıma bir aksiyon, hareket gerekiyor. Dediğin seriyi de listeme ekleyeceğim.

Teşekkür ederim.

Sevgiler. actionsmile

Işıldayan Safir 23-08-2011 04:04 PM

Alıntı:

yasal06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804932)
sil baştan da güzel bir kitaptır.. mevlana ve şems hakkında yazılan elif şafak /aşk var.. adam fawer/ olasılıksız... aklından bir sayı tut.. şimdilik hatırlayabildiklerim bu kadar:)) bir de ntv yayınlarındaki kitaplar var ama daha çok bilgi içerikli ama hoş:)

Olasılıksız kardeşimde vardı. Geçen gün aldım ondan. Elimdeki kitapları bitirince başlicam. Aklından Bir Sayı Tut ve Sil Baştan'ı de merak ediyorum. Teşekkürler.

Sevgiler. actionsmile

Alıntı:

frozenrose Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805168)
Ahmet ümit in İSTANBUL HATIRASI tavsiye ederim..sonu ters köşe biter aaaa die kalırsın..ayrıca ben Elif şafak,Ayşe kulin, Zülfü Livanelli de okurum..yabancı yazarlardan çok Türk yazarları da denemeni tavsiye ederim.

Ahmet Ümit'in hiçbir kitabını okumadım ben. Önyargılıydım malesef. Şimdi en merak ettiğim yazarlardan biri. Özellikle Beyoğlu Rapsodisi çok güzelmiş. Alacağım o kadar çok kitap var ki. Toplu almak için liste hazırlıyorum. İstanbul Hatırası'nı kardeşim de önermişti geçenlerde. Onu da ekliyim listeme. Teşekkürler.

Sevgiler. actionsmile

bigokyanus 23-08-2011 04:17 PM

Cumartesi günü 12 kitap siparişi verdim okuduklarımdan beğendiğim olursa seninle de paylaşırım .
Katre-i matem güzeldi , İskender Pala , Şah ve Sultan'da öyle ... Babil'de ölüm İstanbul'da aşk kitabı da güzeldi.
Suskunlar , İhsan Oktay Anar , çok keyifle okuduğum bir kitaptı , Olasılıksız hızlı okuduğum empati aynı beklentiyle alıp hayal kırıklığına uğradığım kitap oldu.
Semerkant tek gecede bitirdiğim bir eserdi.
Nietczhe ağladığında bana çok şey katan güzel bir kitaptı.

Bence sen 3-5 tane alıp başla okumaya zira bunca tavsiye edileni alırsan maddi olarakta fazla gelebilir.
Bu arada safiye sultan serisi de güzeldi.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:16 PM.