![]() |
Cevap: Kitap Önerileri (Kişisel Gelişim Dışında) safiye sulanı okumadım öneririmisin.geçenlerde alıyım demiştim sonrada başka bir kişisel gelişim kitabı alıp kitapçıdan çıkarken buluverdim |
Cevap: Kitap Önerileri (Kişisel Gelişim Dışında) yrd.doc.dr kahraman arslanın Herseye sahıp olmak senın elınde adlı kıtabını onerırım.içinde kısa kısa hıkayeler var.sıkılmayacaksınız.hem de okuyunca ınsanı dusuncelerınden uzaklastırıyor. |
Cevap: Kitap Önerileri (Kişisel Gelişim Dışında) Alıntı:
Öneririm güzel ve akıcı bir kitap , osmanlıdan soğutuyoır biraz :( |
Ben Amin Maalouf'un kitaplarını okuyamıyorum niyeyse. Ya size de oluyor mu hiç? Böyle bazı yazarları okuyamıyorum. Mesela çocukken de İpek Ongun'un kitaplarını hiç sevmezdim. Herkes bayılırdı. Nasıl okuyorlar anlamazdım. Tarzlarımız çok farklı herhalde. Amin Maalouf'da aynı şekilde. Semerkand'ı bilmiyorum kaç kere elime aldım. Okunmuyor ya nasıl bitirdin bir günde? Yaa böyle içime darallar basıyor. Sanırım ben tarihsel roman sevmiyorum. Bu sonuca şuradan ulaştım. Safiye Sultan serisinin 2 kitabı var evde. Bilmiyorum kaç kitaptan oluştuğunu. İlk kitabını bile okuyamamıştım. Dün Katre-i Matem ve Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk'ı aldım. Sanırım tarz aynı. Daha başlamadım. Sonucu da diğerleri gibi hüsranla sonuçlanmaz umarım diye ümit ediyorum. Katre-i Matem'e başlicam ilk olarak. Anladığım kadarıyla sen tarihsel romanları da baya beğeniyorsun. Eğer okumadıysan kesinlikle Wladimir Bartol'un Alamut kitabını okumanı öneririm. O kitap harikaydı tek kelimeyle. Nietzsche Ağladığında'yı beğenmeyen yok heralde dünya üzerinde. :DD Bu arada Empati hakkında da etrafımdaki herkes aynı görüşe sahip. :)) Öneriler için teşekkürler. Sevgilerimle. |
|
Ben tarihsel kitapları aslında çok sevmiyorum , ruh durumuna göre insanın beğendiklerinin de değişeceğini düşünüyorum. Ama bir önyargıyla başlayacaksan ne katre_i matem e ne de istanbul'da aşk , Babil'de ölüme başla , Çünkü onlar da tarihi ... Şah ve Sultan'da tarihi kitap , İskender Pala tarihi çok güzel işleyenlerden bu yüzden sanırım roman tadında okuyorum ben ... İrvin Yalom'un Aşkın Celladı kitabını aldım bugün beğenirsem onu da önerebilirim . Daha doğrusu 13 kitap aldım , zamanla elimdeki kitaplarda sunarım ... |
Cevap: Kitap Önerileri (Kişisel Gelişim Dışında) ilk fırsatta bunu oku: Maeve Binchy-Ateş Böceklerinin Mevsimi sonraa bu:İhsan Oktay Anar-Puslu Kıtalar Atlası Maeve Binchy-Geri döneceksin Kostas Mourselas-Kızıla Boyalı saçlar-Hüzün nedeniyle Kapalıyız gerçi filmi yapıldı ama Yüzbaşı Corelli'nin Mandolini de harikadır |
İtalyanca aşk başkadır da güzel kitaptı , lokantalı bir kitabı vardı , o da sürükleyici olmasına rağmen okunmasa da olurlardan ... |
|
Hayatın ta kendisi lokantası kitabı da okunmasa da olurlardan . Yazarların bazılarının tek bir kitabını okuduğunda bütün kitaplarını okumuş gibi oluyorsun , tarz aynı , yer aynı nerdeyse kişiler bile aynı. Hikayeleri genelde dublin'de geçiyor zaten ... Ama geri döneceksin ikiinci okuduğum kitabıydı ve ben çok beğenmiştim . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 PM. |