merhaba doktor bey öncelikle böyle bir site hemde üçretsiz olarak sizlere danışmak çok güzel sizlerden allah razı olsun.
ERKEK
1 AYDIR SIKLIKLA
TRİGLİSERİD 474 çıktı.kardoloji dok.LIPANTHYL267 VERDİ.
zaman kan pırtılaşmasını önlemek içinde ECOPİRİN100kullandım.
fakat 15 GüN SONRA KESTİM.şikayetim yine devam etti.acaba ilaç yan etkisi olabilirmi.
ŞİKAYETİM:
büyük abbestti yaptıktan sonra tuvaletten çıktıntan sonra az daha gelmesi.onuda yıkadıktan sonrada sürekli bir ıslaklık hissediyorum.pecete gibi şeylerle kullanıp hissetmemeye çalışıyorum.bu gibi şikayetlerde sizin gibi cerrahların baktığını internetten öğrendim.27-11- tarihinde ssk.lı ve çalışan olduğum için DEVLETİN çİFLİĞİ MAALESEF derince devlet hastanesi genel cerrah dr.UFUK KADRİ beyi gittim.şikayetimin 2 kelimesini söyledim daha fazla bir söylememe izn vermedi.allah razı olsun yüzüme bile bakmadan onların branşı değilmiş NöROLOJİ gönderdi.
1.şikayetime hangi doktoların baktığını ve şikayetimde siz neyi önerirsiniz.şimdiden teşekkürler
2.bana nasıl yardımcı olabilirsin
Uzm.Dr. Alaattin OZTURK
30. 15:02:14
Şikayetiniz muhtemelen aldığınız Lipanthyl ilacının etkisiyledir. Bu ilaç yağ emilimini durdurduğu için bağırsaklarda yağ dışkı ile çıkar. Bu durum yağlı dışkıya hatta ishale yol açabilir. İlacı kestikten bir süre sonra bu şikayetiniz de gidecektir. Makat bölgesinden bir darbe, hastalık geçirmediyseniz bu yaşta dışkı kaçırmanın olmasını beklemeyiz. Dışkı kaçırma şikayetine genel cerrahlar bakar ama nörolojiden de endokrinolojiden de yardım alırız.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.