34 yaşında 15 yıllık memurum
benim şikayetim son 3-4 ayda giderek artan kasık ve kalca kemiğimde ağrı olması.
ama daha önce benim 98 yılında başlayan bel ve bacak ağrılarım sonucu bel fıtığı olduğum anlaşıldı. o tarihten beri benim sağ kalcam ve bacağımda ağrılarım sürekli vardı.ama son altı aydır ağrılar giderek arttı ve kasığımdan bacağıma yayılan ağrı ve kalca kemiğimde ağrı giderek arttı.
gecen ay bel mr cektirdğimde L4-L5 aralığına bel fıtığı buna bağlı olarak diskin deforme olduğu söylendi, sonra ortepedi bölümüne sevk edilerek orada muayne sonucu tekrar sağ kalcadan mr cektirdim mr sonucu: sağ femur başında kemik iliği ödemi olduğu şeklinde tanı kondu,
sizden ricam beni bu konuda aydınlatmanız
konya ereğli ilçesinde calışıyorum burda pek bi doktor şansımız yok burdan konya tıp fakultesine sevk edildim ama gitmeden internetten sizi buldum
ilgilerinizi bekliyorum
Doç.Dr. Yakup YILDIRIM
06. 12:06:54
Femurda kemik iliği ödemi önmli bir bulgu olmayabilri, fakat dolaşımı etkileyecek cinsteyse önemli olabilir. Bu nedenle MRI raporundan ziyade, MRIın kendisini görmek gerekir. Yine de MRIın tam raporunu bana iletebilriseniz, biraz daha netleştirebiliriz.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.