Hayırlı akşamlar hocam.Bana ciproxin 500mg hakkında bilgi verebilirmisiniz?Daha önce sizede söylemiştim,prostatit şüphesi ile ilgili bu ilaç verilmişti.Daha önce 3-4 defa gece idrara kalkıyordum,şu anda 1 defa kalkıyorum,bu ilacıda 15 gündür kullanıyorum,kasık bölgelerimde hafif ağrılar vardı,onlarda geçti.Benim merak ettiğim şu;prostatit şüphesi vardı,acaba bu bulgular sonucunda teşhis olarak prostatit diyebilirmiyiz?ama yinr işeme hızında bir değişiklik yok (yani düşük)gündüz yine 2 saatte bir idrara çıkıyorum.
Hocam merak ettiğim olumlu olan bu değişikler ciproxin 500mg adlı bu ilacın sayesindemidir?(diyeceksiniz ki tabii)yada bu ilaç hakkında internet veya prospektüsünde fazla bir şey bulamadım
dolayısıyla bana ilaç hakkında açıklayıcı bir bilgi verebilirmisiniz?anladığım kadarı ile diğer solunum yolları ile ilgilide kullanılıyormuş,kafam karışık.
Tekrar hayırlı akşamlar diler,saygılarımı sunarım....kolay gelsin
Uzm.Dr. Mehmet KALKAN
13. 17:42:37
hastalıgınıza prostatit denılebılır. bu ılac antıbıyotıktır. dokuya nufuz ederek hastalıgınıza sebep oaln ınfeksıyon etkenlerının ımha edılmesıne aracılık etmektedır. baska bolge enfeksıyonlarında da kullanılabılıyor. yanlız prostatıtte en az 2 hafta bazen 1 ay kullanmamız gerekıyor. doktorunuzla gorusmenız veya uyarılarına -dıkkat etmenızı onerıyorum. gecmıs olsun
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.