Sevgili Hülagü Bey,Mersinden Ayla ben.06.05. de size bir mail göndermiş ve bu areadan sorduğum soruma 07.05. de sizden yanıt almıştım.Çatı darlığı,Bel ve boyun fıtığı teşhisinden dolayı benden istenen MR lar ve gerekli malumatı o mailimde vermiştim.Size gelmek için 07.05. de saat 15.00 için revu da almıştım yardımcınız Ahmet Beyden.Lâkin MERSİNden Ankara gelmiş olmama rağmen çok kalamayıp hemen dönmem gerekmişti.Milli Eğitim Bakanlığı,meclis derken 48 saatlik uykusuzluk,şiddetli ağrılarım ve acilen okuluma/eve dönme gereği...Sırf siz geleceğim için buradaki doktorumla revumu ve MR revumu bile bugüne almıştım,kısmet olmadı sizle bizzat görüşmek.İnşallah en doğru ve uygun zama diyorum[img]/images/smilies/smile.gif[/img])
Sözü fazla uzatıp ta hakkınıza girmeyeyim Hülagü Bey.Bugün Mersin Açık MMAR görüntüleme merkezindeki doktorum Oprt.Dr.Mehmet Nane ile görüşmemde inanın inanılmaz haz aldım.Muayene sonrasında MR gereği olmadığını,sadece EKLEM ROMATİZMASI sebebiyle iğne olmam gerektiğini,kullığım (GÜNDE 1800 mg)Neurontın ilacını derhal bırakmamı,kültür fizik destekli kuvvetlendirme çalışmalarına devam etmemi ve Sinakort aAmpul (2x2 dört)kutu üç gün ara ile,Xeforepid tablet 2x1,cıtaueit ge 1 kutu 1x1 (SOL GLUTEAL TENDİRİT teşhisi) ilaçlarını hemen alıp pazartesi iğne vurulmamı istedi[img]/images/smilies/smile.gif[/img])))
Moralim hamd olsun ki düzeldi ve hasta kimliğimi yırtınca üzerimden,daha huzurlu ve hızlı yürüdüm eve gelirken[img]/images/smilies/smile.gif[/img]))
İlginize ve bilginize[img]/images/smilies/smile.gif[/img]))
Yanıtınız için şimdiden sonsuz teşekkürler(Nasılsa kayıtsız kalmayacaksınız ve göndereceksiniz,yanılmıyorum de mi[img]/images/smilies/smile.gif[/img])))
Sizi rabbime emanet ederken yineliyorum,yanıtınız benim için çok değerli[img]/images/smilies/smile.gif[/img]))
Yard.Doç.Dr. Hulagu KAPTAN
09.05. 22:26:45
Tekrar merhabalar ilk sorunuzaşu yanıtı vermiştim:
"fizik tedavi ve neurontin gibi klasik tedavilere rağmen sıkıntılarınız geçmiyorsa...incelenmeniz gerekmektedir...lomber mr , servikal mr ve emg (üst ve alt ekstremite) tetkiklerinizi yaptırın; tekikleribizzat ya da kargo ilebana ulaştırın...ayrıntılar için konuşalım..."
Önerilen tedavi de bu paralel de... ama siz kendinizi iyi hiissediyorsanız...tedaviye de gerek olmayabilir...
Karar sizin...bizim beyin omurilik ve sinir cerrahi açısından yaklaşımımız değişmemektedir...
yakınmalarınızda düzelme olmaz ise belirttiğim tekiklerle birlikte en kısa zaman da görüşmek üzere...
selamlar...
Dr.Hulagu Kaptan
www.beyincerrahi.tr.gg"
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.