Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Soru:"HASTA VE HASTA YAKINLARI PİSİKOLOJİK DURUMLARI"

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Soru:"HASTA VE HASTA YAKINLARI PİSİKOLOJİK DURUMLARI" Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız DEĞERLİ HOCAM..BU SATIRLARIMI KESİNLİKLE ŞAHSINIZ İLE İLGİLİ OLARAK YAZMIYORUM...AMA BİR HASTA YAKINI OLARAK YAŞADIKLARIMI,NASIL ÇARESİZ KALDIĞIMI,HASTAMIN DURUMU HAKKINDA İYİ VEYA KÖTÜ BİR HABER ALABİLMEK İÇİN..ASİSTAN DOKTORLARA YALVARAN GÖZLER İLE BAKTIĞIMI...NETİCE ALAMADIKÇA ÇARELER ARAMAK ZORUNDA KALDIĞIMI..REFARANS İÇİN HASTAHANEDE ÇALIŞAN BİR DOKTOR ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Soru:"HASTA VE HASTA YAKINLARI PİSİKOLOJİK DURUMLARI"

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-04-2010, 09:31 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Soru:"HASTA VE HASTA YAKINLARI PİSİKOLOJİK DURUMLARI"

DEĞERLİ HOCAM..BU SATIRLARIMI KESİNLİKLE ŞAHSINIZ İLE İLGİLİ OLARAK YAZMIYORUM...AMA BİR HASTA YAKINI OLARAK YAŞADIKLARIMI,NASIL ÇARESİZ KALDIĞIMI,HASTAMIN DURUMU HAKKINDA İYİ VEYA KÖTÜ BİR HABER ALABİLMEK İÇİN..ASİSTAN DOKTORLARA YALVARAN GÖZLER İLE BAKTIĞIMI...NETİCE ALAMADIKÇA ÇARELER ARAMAK ZORUNDA KALDIĞIMI..REFARANS İÇİN HASTAHANEDE ÇALIŞAN BİR DOKTOR BULMAM GEREKTİĞİNİ...VE REFARANS İÇİN TÜM TANIDIKLARIMI ARAYARAK HASTANEDE TANIDIK BİR DOKTOR İSMİ OLUP OLMADIĞINI EĞER VARSA O TANIDIK DOKTORUN KAPISINI TIKLAYARAK HASTANIN ADINI VEREREK..SON SAĞLIK DURUMUNU ŞANSIM VARSA ÖĞRENEBİLİYORUM.YOKSA..BAŞINİKİ ELİN ARASINDA ÇARESİZCE BEKLYORSUN..ACİL TIPTA ASİSTAN DOKTORDAN,O KADAR SERT TEPKİLER ALIYORSUNKİ..UZMAN DOKTORUN YANINA YANAŞMAN,SORU SORMAN İMKANSIZ..DİĞER TÜM BÖLÜMLER İÇİNDE BU YAZDIKLARIM GEÇERLİDİR...BEN EMEKLİ EMNİYET MENSUBUYUM..BİZDE BİR KURAL VARDIR VE EĞİTİMİ VERİLEN TOPLUM PİSİKOLOJİSİ ÇOK ÖNEMLİDİR...EĞER DOKTORLARIMIZ..TEDAVİSİ YAPILAN HASTANIN..İLGİLİ YAKINLARI VARSA..HASTANIN VE HASTALIĞIN DURUMU HAKKAINDA AÇIKLAYICI BİLGİ VEREREK HEM HASTA YAKINLARINI RAHATLATARAK ORTAMI GERMEKTEN KURTARIR HEMDE KENDİ İŞLERİNİ DAHA İYİ YAPMA OLANAKLARINA SAHİP OLUR KANAATİDEYİM...FAKAT ÖZEL BİR HASTANEYE GİTTİĞİNİZDE BU BAHSETTİĞİM OLAYLAR İLE KARŞIAŞMIYORSUNUZ...NEDEN ÇÜNKÜ O HASTANENIN İSMİNİN BAŞINDA DEVLET KELİMESİ YOK..NİHAYET PARANIZ İLE TEDAVİ OLUYORSUNUZ...DOKTORUNUZDA SİZE ONA GÖRE İLGİ GÖSERİYOR...SAĞLIK BENCE PARASI OLANA AYRI,OLMAYANA AYRI UYGULANIR DİYE BİR KAİDE YOKTUR SANIRIM...SİZN KANALINIZ İLE TÜM DOKTORLARA SESLENİYORUM............LÜTFEN.....LÜTFEN....LÜTFE N....HASTA VE HASTA YAKINLARINI HOR GÖRMEYİN...ONLARI AZARLAMAYIN...ONLARIN SORULARINI MENFİ,MÜSBET CEVAPLAMAYA ÇALIŞIN...O KİŞİLERİN O ANDAKİ PİSİKOLOJİLERİ ÇOK BOZUKTUR....ÜZÜCÜ OLAYLAR YAŞANMASIN...SİZLER HASTALARIN DURUMLARINA ALIŞIK OLABİLİRSİNİZ,ÇÜNKÜ DEVAMLI BU TABLO İLE KARŞI KARŞIYASINIZ...AMA HASTA VE HASTA YAKINLARI..BAŞINA GELİNCE SİZİN ALIŞIK OLDUĞUNUZ BU TABLOYA DAHİL OLUYOR....ORTAMI BULMAK SİZİN ELİNİZDE...DOKTORA VERİLECEK EĞİTİMDE...BİR GÜN HASTA YAKINI OLURSANIZ..YAZDIKLARIMDAN NE KADAR HAKLI OLDUĞUMU GÖRECEKSİNİZ..FAKAT YAZIMIN BAŞINDA BELİRTTİĞİM GİBİ DOKTOR OLDUĞUNUZ İÇİN REFARANSA İHTİYACINZ OLMIYCAK...ÜZÜNTÜ VE SIKINTIYI EN AZ ŞEKİLDE ATLATACAKSINIZ.....TÜM DOKTORLARA SAYGI DUYUYOR VE SİZLERİ GÖNÜLDEN SEVİYORUM..SAİT GÜL.İZMİR

Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE

02. 04:27:39

Degerli, hasta, degerli hasta yakini, degerli insan, degerli insanoglu, Bir yonu ile coklarini uzaklara gitmeye zorlayan davranis patolojilerinden uzak degil bu yazdiklariniz. Bu websitesinin amacina uygun olup olmadigindan emin olmamakla beraber kiymetli buldugum icin yazilanlari, onemsendiginizi bilmenize bir parca merhem olabilir mulahazasi ile birkac satir yaziyorum.Dusuncelerim miyop olabilir belki bana gore ancak saniyorum insanimiz ne kendi degerinin farkinda ne de baskasinin. Yuzyilimiz -veya binyilimiz- anlasilamamanin veya yanlis anlasilmanin talihsizligini yasiyor. Hem bu ayni ortamdaki pekcoklarini da tesiri altina aliyor.Fakultede ihtisas yillarinda vizit verdigim bir hocaya sorumsuz bir meslektasimin diyabet yarasi ayaginazamaninda gelmemesinin talihsizligini hangi kibar -uygun-kelimelerle analatacagimin sikintisini hissederken sanki o herseyden haberdarcasina bana -kadirsinas ne demek-diye sordu. Kimi yine yeni jenerasyon kalabaliktan alaysi gulumsemelervarken O, belki bu gun bu soruyu siz sorarken benim o ani hatirlayarak bu gun bunu Sizinle paylasmama firsat vermis oluyordu.Ulkemden ayrilmadan once bir ilkokul ogretmenine saniyorum insanlarin daha mutlu, uretken, saglikli olmalari icin su 3 sey gerekiyor dedim. Bunlar 1. Kiskancligin yani hasedin ders kitabi olarak okutulmasi ve tarihcesinden bahsedilmesi ve fenaliklari, 2. astronominin mufredata sokulmasi, bu belki biz insanoglunu uzaydan bakmaya ve sig dusunce insani olmaktan kurtarabilirdi, 3. Neden insanliga malolmus buyuklerin hayat hikayelerini kucuklere ezberlet miyoruz? rol model alabilir hatta daha iyisini yeni kusaklar kendileri de yapabilirlerdi.... Bana gore Sizin ilgilendiginiz vazifesinas olmak, is ahlaki sahibi olmanin temel taslari da atilmis olurdu.Insanligin ve hususiyle en yakinlarimizin buyuk bir psikolojik sinav verdigi bir donemden geciyoruz. sinavda muzaffer olmak bedel odemeye bagli. Bu ise sevmeye, kosulsuz sevmeye, saymaya kosulsuz saymaya bagli. Tum bunlari yapabilmek icin guzel dusunmek gerek. Guzel dusununce hayatttan da zevk almak mumkun.Insanimiz guzel insani kesfedecek. Ona hakkaniyet nazarinda kiymet verecek ve sahip olacak. kucuk seylerin hesabini yapmayacak. O vakit belki burada baska seyler yaziyor olacaktik.Dilerim zaman israf edilmedi...Guzel bir 2009 yili diliyorum.

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks