Hocam kusuruma bakmayın bir önceki mailde size naksan bilgi verdiğimi zannediyorum.
iletmediğim bulgulardan Ultrason neticeleri ,ptz ve kullandığı ilaçlar hakkında size ek bilgi vermem gerektiğini düsünerek yazıyorum
02-05-2006 ultrason sonucu:Belitgin bir üst adominal patoloji saptanmamıştır
02-11-:Yapılan tetkik-Aabdomen US(üst)-sonuç normal sınırlarda üst batın US tetkik!
28-10--Üst batın USG incelemesinde Karaciğer muntazam konturlu olup,nomal büyüklüktedir..Solid yada kistik lezyon saptanmamışyır. Parankim ekojenitesi grade 1 yağlıdır.Portal ve hepatik venler normaldir SONUÇ--Karaciğerde grade 1 yağlanma
bunların yanısıra İNR kardioleji doktorumuzun istediği düzeyde 2.5-ila 3.0 arasında haftada 6 gün 5 mg 1gün -2.5 mg Coumadin kullanıyor bunun yanısıra 6 gün 1/2 birgün boş digoxin alıyor .
eşimin HCVsi ilk tesbitten bugüne kadar geçen zaman içinde herhangi bir değişiklik olmuşmu?olmuşsa nedir.
sizi tekra rahatsız etmiş olduğumdan dolayı kusuruma bakmamanızı rica ediyor ,satırlarımda da olsa saygılarımı sunuyorum
Turan Akçemen
Doç.Dr. Yusuf AKCAN
06. 07:26:40
Sorunuzu tümüyle yeniden sorunuz eski soruları takip etmek için sistem uygun değil.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.