merhaba doktor hanım
ben yaklaşık 2 senedir sürekli bel agrısı çekiyorum.oturarak çalışıyorum ve buda tetikliyor iyice en son 1 hafta önce iyice tutulup kaldım eğilemiodum falan doktor iğne verdi flexo die bi iğne heralde onları vurundum.mr çekildi dün mr sonucumu aldım. ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ
-LOMBER AKS DÜZELTİLMİŞTİR.
-VERTEBRA KORPUS YÜKSEKLİKLERİ NORMALDİR.
-L4/5 DİSKİNDE DEJENERASYONA SEKONDER T2A SİNYAL KAYBI İZLENMİŞTİR.BU SEVİYEDE DİKSTE SAĞ FOROMİNAL BULGİNG İZLENMİŞTİR.KÖK BASISI
SAPTANMADI.
-L5/S1 SEVİYESİNDE DİSKTE POSTEROSANTRAL BULGİNG İZLENMİŞTİR.EPİDURAL YAĞLI PLANLAR OBLİTEREDİR.KÖK BASISI SAPTANMADI.
-DİĞER İNTERVEBTEBRAL KONFİGÜRASYONU DOĞAL OLUP TEKAL KESEYE BELİRGİN BASI SAPTANMAMIŞTIR.SİNİR KÖKLERİ SERBESTİR.NÖRAL FORAMEN
GENİŞLİKLERİ NORMAL SINIRLARINDADIR.FASET EKLEMLERE AİT PATOLOJİK GÖRÜNÜM SAPTANMAMIŞTIR.SPİNAL KANAL GENİŞLİĞİ NORMAL SINIRLARINDADIR.
-SPİNAL KORD NORMAL DÜZEYDE SONLANMAKTADIR.SPİNAL KORDUN İNCELENME ALANINDAKİ KESİMLERDE BELİRGİN PATALOJİK SİNYAL DEĞİŞİKLİĞİ
İZLENMEMİŞİTİR.
-PARASPİNAL YUMUŞAK DOKULARDA BELİRGİN PATOLOJİK GÖRÜNÜM İZLENMEMİŞTİR.
nedir acaba raporda yazanlar yardım ederseniz sevirnirim.
Doç.Dr. Cahide Topsakal
07. 16:34:00
Mr raporlari ne yazik ki okumuyorum, cunku benim goruslerimle hic ortusmezler..dolayisiyle sizin filmlerinizi bizzat gormeden daha da onemlisi muayene etmeden yonlendirmem mumkun olmayacak. Gecmis olsunDoc Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.