20-04-2010, 01:29 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Soru:"39 YAŞINDAYIM BEN HİPERTANSİYON HASTASIYIM BÜYÜK 22 YE KADAR ÇIKIYOR "
İYİ ÇALIŞMALAR DİLEYEREK BAŞLAMAK İSTİYORUM İSMİM MELEK 39 YAŞINDAYIM BEN HİPERTANSİYON HASTASIYIM BÜYÜK 22 YE KADAR ÇIKIYOR BU NEDENLE SÜREKLİ TARKA FORT 240mgLIK İLAÇ KULLANIYORUM 3 AYDA BİR KAN TAHLİLİ YAPTIRIYORUM BU TAHLİL SONUÇLARINDA KARACİĞER ENZİMİ ORTAYA ÇIKTI SGOT (AST)149 SGPT(ALT)216 NORMAL DEGERLERİNDEN ÇOK YÜKSEK ÇIKTI BEN AİLE HEKİMİNE GİDİYORUM SAGLIK GÜVENCEM YOK AYNI ZAMANDA BUN 21 TRİĞLİSERİT 182 ÇIKTI NORMAL DEGERLERİ YAZMAMA GEREK YOK SANIRIM AMA DÖNEM İÇİNDE BİR KUTU ANTİBİYOTİK BİTİRMİŞTİM BEN BUNUN ETKİSDE OLABİLECEGİNİ ÖGRENDİM ARASIRA ALKOL ALIYORUM AYNI ZAMANDADA 90 KİLOYUM KİLO VEREMİYORUM STRESLİ BİR YAŞANTIM VAR BEN NE YAPMALIYIM CEVABINIZ İÇİN TŞKKR EDER TEKRAA İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM
Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE
13.20:45:39
Oncelikle hobileriniz olsun. Resim, muzik, uzun yuruyusler gibiDogru egzersiz yapin yani gunde 10 bin adim veya 45 dakika biraz ivedi olarakl yuruyusler yain.Her gun ilik su ile banyo yapin.Alkolden uzak durun. Burakin onu. Hem istah acar hem sekerden daha fazla kalori verir, zaten kilo probleminiz var. Ayrica tansiyonunuzu arttiran etkisi de vardir. KIRMIZI SRAPTAN DA UZAK DURUN.Seker yukleme testi yaptirin. Kimi direncli tansiyonlardan diyabet yani seker sorumlu olabiliyor.Sigara yaninizda bile icilmesin. Siz zate kullanmayin.Kiloya bagli olarak da karacigerde yaglanma baslamis olabilir. Yuruyus hem kendiniz iyi hissetmenizi saglayacak, hem tansiyonunuza ve belki kilolariniza iyi gelecektir.Eve artik tuz almayin.Sadece sivi yag kullanin. yagin %75 i zeytinyagi diger kalani aycicek ve misir ozu olabilir. Haftada ideali 3 kez balik yeyin.Kizartmalardan uzak durun. Bol su icin ve her yemekte salata tuketin. Beslenme uzamnini 3-6 ayda bir ziyaret edin.Yaglanma tespit edilmis olsa bilekaraciger icin hepatit B ve C testlerini yaptirin.saglikli gunler
Kaynak: www.saglikdanis.com Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |