20-04-2010, 01:56 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Osmaniye'de bir yayla karantinaya alındı Osmaniye İl Tarım Müdürü Ali Çeribaş, AA muhabirine yaptığı
açıklamada, sığırın etinden alınan numunenin Düziçi İlçe Tarım
Müdürlüğü ekiplerinin gözetiminde, Osmaniye'de tahlil edildiğini,
numunede ''şarbon'' hastalığına rastlanması nedeniyle de acil önlem
aldıklarını belirtti.
Düziçi ve Osmaniye'nin yanı sıra Adana İl Tarım Müdürlüğü'nden de
şarbon aşısı istediklerini ifade eden Çeribaş, Yeniparsak Köyü yakınlarındaki Hodu Yaylası'nın karantinaya alındığını, tüm hayvanların da aşılanmasına başlandığını kaydetti.
Çeribaş, hayvanın etinden yiyen bulunup bulunmadığı konusunda
henüz bilgiye ulaşmadığını ancak, bu konuda da İl Sağlık Müdürlüğü
ekiplerinin araştırma yaptıklarını belirtti.
-ŞARBON HASTALIĞI-
************
İl Tarım Müdürü Ali Çeribaş'ın verdiği bilgiye göre, ot yiyen
hayvanlarda görülen bakteriyel bir enfeksiyon hastalığı olan şarbon,
insanlara da bulaşabiliyor.
Hastalığa yol açan mikrop toprakta ve meralarda bulunuyor. Mikrop
hayvanın sindirim sistemine oradan da kana karışarak hayvanın tüm
organlarının iflas etmesine yol açıyor.
İnsandan insana bulaşması çok küçük bir ihtimal olan şarbon
hastalığının hayvanlardan insanlara geçişi ise genelde hasta hayvanla
temas ya da şarbonlu hayvanın etinin yenmesi ile oluyor.
Hastalığın öldürücü ve bulaşıcı özelliğinin yanı sıra sık görülme
olasılığı nedeniyle, hayvanlara yılda iki kez ''şarbon'' aşısının
uygulanması gerekiyor.
Kaynak : Bayposta.com Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
Offline
| |