Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Soru:"Sürekli zayıflık ve hafif kansızlık"

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Soru:"Sürekli zayıflık ve hafif kansızlık" Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sayın Doktorum, Ben 21 yaşında 175 cm boyuda ve 52 kiloyum. kendimi bildim bileli zayıfım ve kilo almak istesemde alamıyorum.Herhangi bir ameliyat olmadım. ailemizde benzer şikayeti olan bir kimse yok. diyabet veya başka bir hastalık yok.benim sorunumun anlaşılması için ne ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Soru:"Sürekli zayıflık ve hafif kansızlık"

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-2010, 02:37 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Soru:"Sürekli zayıflık ve hafif kansızlık"

Sayın Doktorum, Ben 21 yaşında 175 cm boyuda ve 52 kiloyum. kendimi bildim bileli zayıfım ve kilo almak istesemde alamıyorum.Herhangi bir ameliyat olmadım. ailemizde benzer şikayeti olan bir kimse yok. diyabet veya başka bir hastalık yok.benim sorunumun anlaşılması için ne gibi testler yapılmalıdır? ve olabilecek tanıların tedavileri varmıdır?

Doç.Dr. Yusuf AKCAN

27. 05:07:43

Sayın üye,Kişi yemek halde zayıflama bir kaç hastalıkta olabilir. bunlardan en önemlileriDiyabetçölyak hastalığıHipertiroidizm veParazitozlarkanserlerdirDiyabetin tanısı, enaz iki kez ölçülmüş açlık kan şekerinin 126 mg/dl yüksek çıkması ile veya tokluk kan şekerinin (yemekten 2 saat sonra ölçülür) 200 mg/dl dan daha yüksek olması ile konur. bu testleri yapmak ucuz ve kolaydır.çölyak hastalığıbuğday ve benzeri tahıllarda bulunan gliadin adlı bir proteine karşı gelişen allerjik reaksiyon nedeni ile ince barsak emme yüzeylerinde küntleşme ve bzoulma ile karakterizedir. çölyak hastalığın tablosu kilo alama, hafif bir anemiden ciddi ishal ve beslenme bozukluğuna kadar değişiklik gösterebilir. dolayısıyla kansızlık ve kilo alamama şikayeti olan herkes bu hastalık yönünden araştırılmalıdır.Bu hastalığın araştırılması bir kaç şekilde olur. öncelikle kanda anti TG (anti tissue transglutaminaz antikorları) Ig G ve Ig A antikor tipleri bakılabilir. tarama testi olarak bunlar nisbeten ucuzdur. bunların pozitif olduğu durumlarda gastroksopi ile ince barsağın başlangıç bölgesinden alınan biyopsiler incelenir. bunlarda villüs atrofisi ve kript proliferasyonu denen tablo görülebilir. bu tablo görüldüğünde tedaviye geçilir. tanı için bakılan biraz daha pahalı ancak hassas ve özgül diğer bir test anti endomyseal antikorlardır.tedavisinde glutenden fakir diyet kullanılmalıdır. yani diyetten buğday, arpa, çavdar çıkarılmaldır. yulaf ise tartışmalıdır. Bunun yerine pirinç, mısır, patates unlarından yapılan ürünler kullanılmaldır. buğdagiller ise kesinlikle diyetten çıkarılmalı, dışarıdan alınan her türlü konserverde bile buğday ürünleri olmadığına dikkat edilmelidir.Hipertiroidizm, tiroid bezinin aşırı çalışması sonucu aşırı tiroksin hormonu salgılanması ile olur. bu kişilerde aşırı terleme, yedikleri halde zayıflama, çarpıntı gibi bulgular görülür. Kanda TSH hormonu bakılır. bu hastalarda TSH normalin çok çok altına iner ve baskılanır. tarama testi olarak sadece TSH bakılır. TSH baskılandı ise FT3ve FT4 denen diğer ilgili hormonlar bakılır.hipertiroidinin sebepleri olarak en sık 3 tiroid bezi hastalığı, graves hastalığı, multinodüler toksik guatr ve toksik adenom da denen tek bir nodülün toksik olmasıdır.tiroid scintigrafisi ve tiroid ultrasonu ile tirodin ne gibi bir hastalığı olduğu ortaya konmaya çalışılır. graves hastalığı ilaç ile öncelikli tedavi edilirken, multinodüler toksik guatr cerrahi ve toksik adenom ise radyoaktif iyod ile tedavisi daha çok tercih edilir. her üç form da da öncelikle aşırı tiroksin öncelikle ilaçlarla baskılanır, daha sonra cerrahi yapılacak olanlarda bu yatışmış hal ile cerrahi uygulanır.hipertiroid de kullanılan ana ilaçlar, propisil, beta blokerlerdir.Parazitozlar da günümüzde daha az sıklıkla görülsede yediği halde kilo alınamamasının sebebi olabilmektedir. özellikle askaris ve tenyalar ülkemizde daha sık görülen ve kilo alamama sebebi olabilirler.Ascaris solucan benzeri parazitlerdir. bazı hassas kişilerde akciğer hastalığı yapabildiği gibi bazen safra yolarını tıkayabilir. mebendazol ve albendazol gibi ilaçları vardır. Tenya ise sığır ve domuz tenyası olarak ikiye ayrılır. ülkemizde daha çok sığır tenyası vardır. niklozamid ilacıdır parazitlerin canlısı veya dışkı yumurtaları görülerek tanı konur ve tedvi edilir.Kanserler bu tip hastalarda akılda tutulabilir. ancak sizin yaşınızın genç olması, aile öykünüzün olmaması, zayıfta olsanız uzun süredir benzer kilolarda seyretmeniz kanser ihtimalinin az olduğunu düşündürüyor.kanserlere yönelik direkt bir yöntem yoktur. öncelikle temel testlerden başlanıp bir başlangıç noktası oluşturulmaya çalışılır.tam kan sayımı, sedmantasyon , alt, ast, üre, kre, albumin, LDL TG, kalsiyum gibi testler temel testlerdendir.ciddi kanser şüphelerinde tümör markerları istenebilir. Ama bunların hafif yükseklikleri genelde özgül olmayıp pek sonuç verdirmezler. ancak çok yüksek oldukları durumlarda anlamlı olanlar yanında yaşa göre özel manaları olanlarda vardır.ancak sizin yaş grubunuzda özellikle tümör markerlarını ben hemen hastalarıma istemem.Sizin bu bilgiler ışığı altında öykünüz alınıp, testlerinize kademeli olarka bakmak gerekir.sağlıcakla...

Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks