Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Yaz sırları

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Yaz sırları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sıcaklar başlayınca kış aylarında kullandığınız cilt ve saç ürünlerini kullanmak doğru değil çünkü iklim değiştikçe vücudunuzun ihtiyaçları da değişiyor. Artık yaz aktivitelerine, yaz sporlarına ve yaz partilerine hazırlanmak için doğru zaman. Sıcak hava planına geçtiğinizde cildiniz daha canlı görünecek ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Yaz sırları

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-2010, 04:19 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Yaz sırları



Sıcaklar başlayınca kış aylarında kullandığınız cilt ve saç ürünlerini kullanmak doğru değil çünkü iklim değiştikçe vücudunuzun ihtiyaçları da değişiyor.



Artık yaz aktivitelerine, yaz sporlarına ve yaz partilerine hazırlanmak için doğru zaman. Sıcak hava planına geçtiğinizde cildiniz daha canlı görünecek ve makyajınız uzun yaz günlerine daha dayanıklı olacak.

Giyimden makyaja, saçtan cilt bakımına hoşunuza gideceğini sandığımız yaz sırları !

Genel bakım



Hava değiştikçe güzellik rutininizin de değişmesi gerekir. Isı arttıkça cildin reaksiyonları da soğuk iklime nazaran değişecektir. Cildiniz, saçınız ve makyajınızın daha sağlıklı ve muhteşem görünmesi için değişiklik yapma zamanı geldi. İşte yapılması gerekenler hakkında size birkaç ipucu…

Cilt rutininizi değiştirin

Sıcak hava daha fazla nem anlamına geldiğinden cildinizin kışa göre daha az nemlenmeye ihtiyacı olacaktır. Daha hafif bir nemlendirici kullanmaya başlayarak gözeneklerinizi temiz tutun, böylece akne ve sivilcelenme riskini azaltabilirsiniz.

Yaz aylarında tamamen ortalıkta olduklarından ayak bakımınıza önem verin: nasır ve sertliklerden kurtularak ayaklarınıza ihtiyaç duydukları nemi verin, pedikür yaptırın ve güzel bir çift sandalet ile ayaklarınızın keyfini çıkarın.

Daha fazla su için

Güzel cildin sırrı suda saklıdır. Vücudunuzun yaz aylarında daha fazla suya ihtiyacı vardır. Zaten terlediğiniz için su ihtiyacınız arttığından gerektiği kadar su içmek hayatidir. Yanınızda her zaman bir şişe su bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Bronzlaşmayı abartmayın

Sağlıklı bronzluk bir mittir. Yani böyle bir şey yoktur. Amacınız bronzlaşmak değil cildinizi güneşin UV ışınlarından korumak ve böylece erken yaşlanma tehlikelerinden sakınmak olmalıdır. En az 15 güneş koruma faktörlü bir kremi dışarıda olacağınız her an kullanın. Dudaklarınızı, boynunuzu ve ellerinizi de korumayı unutmayın. Bronzlaşma kremleri kullanarak da sağlıklı bir bronzluk elde edebilirsiniz.



Daha serin zamanlarda spor yapın



Eğer yürüyüş veya jogging yaparken dışarıda olmak zorundaysanız bunu sabahın erken saatlerinde yapmayı tercih edin. Bu sizin daha erken uyanmanız anlamına geliyorsa günden kazandığınız saatler hoşunuza bile gidecektir. Alternatif olarak evde, spor salonunda yani ısı derecelerinin kontrol edilebildiği yerlerde spor yapmayı tercih edin.

Böcek savar spreyi kullanın

Sivrisinek ve böcekler özellikle sabahın erken saatleriyle akşam üstleri yaz aylarının olağan belasıdır. Dışarıdayken, özellikle kamp veya tırmanma gibi aktiviteler yaparken kaşıntılı böcek ısırıklarından kaçınmak için böcek savar ürünlerden kullanın. Böylece cildinizde istenmeyen leke veya yaralardan kaçınmış olursunuz.

Moda ve saç trendleri

Son moda giyim ve saç trendlerini bilmek güne veya geceye hazırlanırken size yardımcı olur. Havalar ısındıkça yeni renk ve kumaşlar yaz trendlerini oluşturur. Ancak sakın unutmayın: hem saç modellerinde hem de modada bazı klasiklerinin zamanı geçmez, kullanın!

Saç trendleri

Saçınız için bu yaz en doğru model hangisi? Saç modelleri de mevsimlerle değişir. Gündüz için pratik ve kullanışlı, gece içini ise romantik modeller seçin.

Britney Spears ve Jessica Simpson gibi dalgalı ve dolgun saçlar dağınık ve kadınsı bir görünüm verir. Saçınız uzun ve kalın ise bu etkiyi yaratmak kolaydır çünkü dolgun ve şekilli saçlar daha kolay kontrol edilebilir. Saçınızı yıkayın, biraz köpük uygulayarak fönün düşük hızında kurutun. Maşa kullanın ve düzeltmeleri parmaklarınızla yapın. Kalın dalgaları ayırmak için saç uçlarına şekillendirici briyantin kullanın. Sade, ince ve pürüzsüz bir görünüm için düz saçı tercih edin. Düz saç bir klasiktir. Doğal dalgalarınız varsa, saçınızı bölüm bölüm ütü ile düzleştirin. Saç şeklinize son halini verdikten sonra biraz saç spreyi kullanın ve yoğun rutubetli ortamlarla yağmurdan kaçın!

Kısa, dalgalı saç modelleri saçıyla daha az uğraşmak isteyenler için bire birdir. Hem erkeksi hem feminen… bu uğraşılması en kolay saç tipidir. Son trendlere uygun olmak istiyorsanız asimetrik bir kesim kullanın.

Pek yakında etrafta daha fazla at kuyruğu modeli göreceksiniz. Hatırlayın! O kadar pratik bir saç ki hem rahat hem resmi ortamlara hazırlanırken sizi hiç uğraştırmayacak. Yumuşak dalgalar basit bir at kuyruğuna seksi bir duygusallık katar. Her tür saç için aslında şu an moda olan klasik modeller. Gündelik saç olarak elinizle saçınızı arkaya doğru tarayarak hafif dağınık saç modelleri de uygulayın. Harika görünecek, iyi hissedeceksiniz.

Perçem veya kakül… ama bildiğimiz düz olanlar değil! Açılı kesimi olan perçemlerle bu yaz olağan dışı güzel olacaksınız. Perçemlerin bakımı normalden fazla özen gerektirmesine rağmen uzun alın defosunu düzeltmek veya kırışıkları kapatmak için idealdir.

Röfleler

Seksi, kadınsı röfleler asla demode olmuyor. Yaz röfleleri daha ziyade çok tonlu olması nedeniyle saçın görünümüne hacim katıp ışığı daha çok yansıtmasına neden oluyor. İyi bir kesimle birlikte yapılan röfleler özel gecelerde ve özellikle fotoğraflarda harika görünmenizi garanti edecektir. Hem “trendy†hem de şık, bu yaz yıllardır görmediğimiz kadar güzel saç modellerine gebe. Sizin de saçlarınıza yeni bir hava vermeniz için ideal bir zaman… ne dersiniz?

Saç bakımı

Sabah bakımlı güzel saçların öğlene doğru kıvırcıklaşarak sizi delirttiği zamanlar mutlaka vardır. Maalesef bu problemi çözmek her zaman kolay değil. Kıvırcıklaşan saça aslında tam bir çözüm olmamakla beraber bu durumla yaşamanıza yardımcı olabilecek ipuçları mevcut. Rutubet oranının yüksek olduğu yaz aylarında kıvırcıklaşan saçlarınızı sakinleştirmek için işte size ipuçları

Kıvırcık saçı kontrol

Kıvırcık ve dağınık huylu saçların kontrol edilmesinin zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunun için de saça krem veya yatıştırıcı serum uygulamak bir zorunluluk. İşin sırrı uyguladığınız saç kremini durulamadan önce birkaç dakika saçınızda tutmak. Hatta zamanınız varsa saçınıza krem sürdükten sonra saçınızı havluyla sararak 10-15 dakika bekleyip sonar durulayın. Eğer saçınızı sabahları yıkıyorsanız, saçı havluya sarıp bekleme adımını atlayarak diğer adımları uygulayın.

Bu işlemi bitirdikten sonra da saçınızı havluya sürterek kurulamaktansa yine saçınıza havlu sarıp kendi halinde fazla suyundan kurtulmasına izin verin. Kıvırcık saçlarda havluyla kurutmak bile fırçalarken olduğu gibi saçınıza zarar verip kırılmasına neden olabilir.

Saçınıza biraz köpük sürüp ondan sonar tarayın. Mümkünse fön ile değil kendi halinde kurumasına izin verin, hatta kuruyana kadar saçınızdan tarak ve parmaklarınızı bile geçirmeyin. Dalgalı saçların şeklini kaybedip yaramaz kıvrımlar halinde sizi utandırmaması için saçınıza fön tutmayı SADECE saçınızı düzleştirmek için kullanırsanız başarılı olabilirsiniz.

Saçınızı her gün yıkamayın, saç derinizdeki doğal yağlar saçınızın yaramaz kıvırcıklarıyla savaşmanızda yardımcı olur.

Yaramaz kıvırcıkların ehlileştirilmesi için diğer bir çözüm de iyi bir saç kesimi olabilir. Saçlarınız fazla kalınsa kuaförünüzden saçınızı uçlara doğru inceltmesini de isteyebilirsiniz. Bu da saçınızın daha kolay kontrol edilebilmesine yardımcı olur.

Yaz saç bakım ipuçları

Uzun, kısa, kalın veya ince telli, düz veya kıvırcık hiç fark etmez: saçların parlak ve güzel olması için yaz aylarında farklı bakım gerekir.

Yaz aylarında kısa saçlar bakımı en kolay olanlardır. Havalar ısınınca daha kısa modelleri tercih edin.

Güneşin boyalı saçta etkileri olacaktır. Dışarıda olduğunuz süre boyunca şapka kullanmaya özen gösterin. Bunun mümkün olmadığı durumlar için güneş koruma faktörlü kalıcı bir saç kremine yatırım yapın!

Güneş, rutubet ve klor saçınıza zarar vererek sertleşmesine ve kırılmasına neden olabilir. Saçınızı kremleyerek durulamadan biraz bekleterek bu sorunla savaşabilirsiniz. Saçı haftada iki kere yıkamak yeterlidir ancak hiçbir durumda saçınızı kimyasallarla bırakmayın.

Deniz suyunun ve havuz suyundaki klorun saç sağlığınız ve boyanıza zararı olduğunu mutlaka biliyorsunuz. Yüzmeden hem önce hem de sonra saçınızı durulayın. Mümkünse bir bone kullanın. Saçınızın kendi halinde kurumasına izin verin.

Güneş ve güneşlenme

Bronz ten sağlık ve güzelliği çağrıştırır. Yani bronz ten özellikle yaz olmak üzere tüm yıl hayal edilen bir tendir. Ancak hepimiz güneşin UV ışınlarının zararlarının farkındayız! Sizce çabucak yok olacak bir bronz ten uğruna kalıcı sağlık sorunlarına, kırışıklıklara ve kanser riskine razı olmaya değer mi? Kesinlikle HAYIR!

Bilmeniz gerekenler

Güneşin aslında düşman olduğu bilinen bir gerçek. Kadın veya erkek, cildin yaşlanmasını hızlandıran en önemli dış faktör güneştir. Eğer yaşlandıkça kötü görünmek istemiyorsanız güneşe maruz kaldığınız süreyi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Unutmayın, güneşin zararlarını azalmak için geç kalmış sayılmazsınız!



En az 15 koruma faktörlü fondöten kullanın.



Güneş ışınlarının en dik olduğu 10-15 saatleri arasında güneşte kalmaktan kaçının.

Yaz-kış en az 15 güneş koruma faktörü içeren krem kullanın. Güneş koruma faktörlü ürünler cildin zarar görmemesini garanti etmemesine rağmen riski büyük ölçüde azaltır. Bu kremleri kullanırken ellerinizi, boynunuzu ve göğsünüzün üst kısmını unutmayın. Bu alanlar güneşten çok etkilenir.

UV korumalı gözlük kullanın.

Bahçede çalışırken mutlaka eldiven ve şapka kullanın. Mümkün olduğu kadar gölgede kalmaya özen gösterin.



Düzenli aralıklarla cildinizi kontrol edin. Normalin dışında görünen lezyonlarla karşılaşırsanız derhal cilt doktoruna baş vurun.

Nasıl “bronzmuş gibi†yapılır



Güneşsiz bronzlaşma kremleriyle hem zamandan tasarruf edip hem risksiz bir bronzluğa sahip olabilirsiniz. Artık bronzlaştırıcı kremler hem güvenli hem de tam istediğiniz bronzluğu verecek şekilde tasarlanıyor.

Makyaj

Nerden bakarsanız bakın yaz güzellik rutininizde kozmetik ürünleri büyük bir rol oynayacaktır. Çoğunlukla basit hileler nasıl göründüğünüz ve nasıl hissettiğiniz konusunda en büyük etkiyi yaratır. Bu yaz güzellik alışkanlıklarınızın ince ayarını yapın: işinize yarayacak ipuçlarından faydalanın, denemeler yapıp kendiniz için doğru olanı bulun.

Fondöten ipuçları

Hava sıcakken fondöten katınızı ince tutun. Cilt tonunuz yaz aylarında değişeceği için, sevdiğiniz fondötenin bir koyu tonunu kullanın. Fondöten fazla koyu ise biraz su veya nemlendirici katarak inceltin.

Far-gölge ipuçları

Koyu bir teni daha hafif bir makyaj vurgulayabilir. Seçebileceğiniz parıltılı, ışıltılı farların renkleri neredeyse sonsuzdur. Açık renk ve tercihen krem halindeki bir farı gözlerinize uyguladıktan sonra aynı açık tonda hafif bir ruj sürüp kendinize bakın: aniden yaz tazeliği kazanmış olacaksınız.

Daha uzun soluklu bir makyaj için far kullanmadan önce bölgedeki tüm yağı yok etmek için göz kapaklarınıza pudra sürün. Böylece makyajınızın ömrü de uzamış olacaktır.

Rimel ipuçları

Artık rimeller eskisi kadar muhafazakar değil. Her farklı durum için kullanılabilecek fırça, renk ve türde rimel bulmak mümkün.

Yaz ayları water-proof yani suya dayanıklı rimel kullanmanız gereken bir dönem. Kadınların korkulu rüyası olan siyah göz sendromu yaşamamak için yüzdüğünüz veya spor yaptığınızda mutlaka suya dayanıklı rimel kullanın.

Dudak-ruj ipuçları

Çekici mor, gül tonları ve pembe renkleri bu yaz çok moda. Zayıf dudakların etrafını mutlaka dudak kalemiyle zenginleştirin. Modası hiç geçmeyen seksi kırmızı rujları daha cesur bir görünüm gerektiğinde kullanın. Dudaklarınızı yaz ayları boyunca nemlendirmeyi ihmal etmeyin. Dolgunluk ve ışıltı için parlatıcılardan faydalanın.

Bronzlaştırıcı allık yaz dostunuz!

Yaz - kış kullanabileceğiniz bu mucizevi dostun tek işlevi yüzünüze bronz bir görünüm kazandırmak değil: elmacık kemiklerinin yan taraflarına uygulandığında yüzün ince görünmesine, burnun yan taraflarına uygulandığında da burnun daha ince görünmesi için kullanılabilir. Askısız bir bluz giydiğiniz zaman omuzlarınıza uygulamak iyi bir taktiktir

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yaz sırları

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Yaz sırları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sıcaklar başlayınca kış aylarında kullandığınız cilt ve saç ürünlerini kullanmak doğru değil çünkü iklim değiştikçe vücudunuzun ihtiyaçları da değişiyor. Artık yaz aktivitelerine, yaz sporlarına ve yaz partilerine hazırlanmak için doğru zaman. Sıcak hava planına geçtiğinizde cildiniz daha canlı görünecek ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.