Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Diş Beyazlatma

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Diş Beyazlatma Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gülümseyişimizden memnun ama dişlerimizin renginden memnun değilsek kullanacağımız bir yöntemdir. Büyük estetik girişimlerden daha kolay ve ucuzdur. Araştırmalar dişhekimi gözetimi altında yapılan uygulamaların, güvenli ve etkin olduğunu göstermiştir. Diş ve dişetlerine zarar vermez. Sadece tedavi sırasında hafif soğuk sıcak hassasiyeti ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Diş Beyazlatma

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-2010, 05:44 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Diş Beyazlatma





Gülümseyişimizden memnun ama dişlerimizin renginden memnun değilsek kullanacağımız bir yöntemdir. Büyük estetik girişimlerden daha kolay ve ucuzdur.



Araştırmalar dişhekimi gözetimi altında yapılan uygulamaların, güvenli ve etkin olduğunu göstermiştir. Diş ve dişetlerine zarar vermez. Sadece tedavi sırasında hafif soğuk sıcak hassasiyeti görülebilir.Uygulama 2 çeşittir;



a)Ev Tipi: Hekim ağızdan ölçü alır ve silikon diş kalıpları hazırlar. Bununla beraber hastaya beyazlatma ilacını verir. Hasta bu kalıbın içine ilacı koyar ve günde 6-8 saat süreyle bir hafta kadar kullanır. Uygulama bitiminde dişler beyazlamış olur.b) Klinik Tipi: Beyazlatma ilacı deneyimli bir hekim tarafından dişe uygulanır. Bu ilacın üzerine bu konu için özel hazırlanmış ışın cihazlarıyla beyaz ışık uygulanır. Bu işlem sonucunda diş beyazlığı hemen gözlenir.Renklenmenin tipine, hekimin tecrübesine, hastanın şartlarına bağlı olarak bu yöntemlerden biri seçilir.



Dişlerin rengini tekrar eski kötü rengine taşıyabilecek alışkanlıklar devam ediyor ise (yoğun çay, kahve, tütün, şarap?tüketimi) altı ayda bir pekiştirme tedavisi gerekebilirKliniğimizde****** bu iki yöntem de kullanılmaktadır.



Ofis tipi beyazlatma için******ZOOM teknolojisini kullanılmaktadır. Bu teknoloji Amerikan DiscusDental firmasının ürünüdür ve Amerikan sağlık örgütü olan FDA tarafından onaylanmıştır. Özel lambası ile dişlere zarar vermeksizin emniyetli şekilde diş beyazlatmada kullanılmaktadır.



Zoom beyazlatma sisteminin uygulaması basit birkaç aşamadan oluşur. Bunlar şöyledir:******





Dudaklar ve dişetleri özel bir malzeme ile örtülür.



Dişlerin üzerine zoom beyazlatma jeli sürülür.****************** "Özel****** Zoom****** lambası "ile aktive olan jel****** dişin iç katmanlarına inerek****** lekeleri****** yokeder.



Bu 15 dakikalık uygulama 3 defa tekrarlanır.



Jeller temizlenir ve beyazlatma kontrol edilir.





Genellikle 45 dakikalık ofis uygulaması dişlerin 8- 10 ton arasında açılmasını sağlamaktadır. Ancak gerekli durumlarda ev tipi ile desteklenmektedir.



Ofis tipi uygulaması için uygun olmayan ağızlarda yada ofis tipi beyazlatmaya ek olarak ev tipi beyazlatma yapmaktayız. Bu uygulama için öncelikle dişlerinizin özel ölçüsü alınarak alçı modeller elde edilir. Sonra laboratuvar tarafından dişlerinize uygun, çok ince şeffaf, silikon kalıplar hazırlanır. Ev tipi uygulamada uygulama süresine göre gün içinde yada gece yatarken uygulama yapılır. Ortalama 2-6 saat arasında plakların ağızda kalması gerekmektedir. Eğer sadece ev tipi kullanılarak beyazlatma yapılacak ise 7-14 gün içinde dişler belirgin şekilde beyazlamış olur. Ofis tipine yardımcı olarak yapılan uygulamalarda 3-6 gün arası kullanım yeteri olmaktadır.



Diş beyazlatma sadece kendi dişlerinizde etkili olacaktır. Porselen kaplamalar ve dolgulara etki etmemektedir.





SSS





Dişler neden renklenir?





Dişler öncelikle yapısal olarak saç rengi gibi koyu renkli olabilir. Yada zaman içinde renklendirici gıdaların ( sigara, çay, kahve, kola....)******sıkça kullanımına bağlı olarak renklenmiş olabilir. Ayrıca dişlerin gelişimi sırasında alınan fazla fluor yada kullanılan tetrasiklin grubu antibiyotik sonucu renklenmeler görülebilir.





Dişler nekadar beyazlar?





Her dişin beyazlatmaya verdiği yanıt farklıdır. Dişinizin yapısına göre beyazın tonlarında farklılıklar olabilir. Yani her vakada aynı şeffaflık ve parlaklık olmayabilir ancak amaç dişleri sarı tonlarından beyaz tonlarına getirmektir.





Diş beyazlatma uygulaması sonrası nelere dikkat etmek gerekir?





Eğer hassasiyet olursa hafif bir ağrı kesici ile giderilir.



Uygulamadan 24 saat sonraya kadar çok sıcak/soğuk içecek ve gıdalardan ayrıca sigara, kahve, çay, kola ve kırmızı şarap gibi boyalı ajanlardan uzak durmanız gerekmektedir.





Diş beyazlatma nekadar sürer?





Klinikte 45 dakikalık uygulama yeterli olabilmektedir ancak beyazlatmanın stabilizasyonu açısından size hazırlanan özel plaklarla 1-2 gece evde uygulama önerilir.





Tüm dişleri mi beyazlatmak gerekir?





Böyle bir zorunluluk yoktur. Özellikle Porselen kaplama yada protez yapılacak hastalarda sadece kalan dişler beyazlatılabilmektedir.





Kaç yaşından itibaren uygulama yapılabilir.





Daimi dişler tamamen ağız içine yerleştikten sonra yani 13-14 yaş sonrası uygulamalar yapılmaya başlanabilir.





Kanal tedavisi nedeni ile oluşmuş dişlerde renk açılır mı?





Kanal tedavili dişlerde de kullanılan ilaçlar etkili olmaktadır. Öncelikle röntgen çekilerek kanal tedavinizin durumu kontrol edilir. Dişiniz klinik olarak da bu uygulama için uygun ise dişinizin kanal üstü dolgusu sökülüp 3-4 gün için kanal içi beyazlatma uygulanır ve sonrasında tekrar dolgu yapılır.





Dişlerde antibiyotik kullanımı sonucu oluşmuş renklenmelere etkilimidir?





Antibiyotik olarak özellikle dişlerin gelişimi sırasında alınan tetrasiklin grubu antibiyotiğin renklenme yaptığı bilinmektedir. Buna bağlı gri tonlarındaki renklenmelerde beyazlatma ile sonuç almak oldukça zordur. Kahverengi tonlarındaki renklenmeler içinde tedavi süresi evde minumum 14 günlük uygulamadır. Ofis tipi ile birkaç defa yaparak yada ofis ile ev tipini ortak kullanarak iyi sonuçlar elde edilebilir.





Dişlerde sızlamalar olduğunda uygulanabilir mi?





Hassas dişlerde beyazlatma uygulaması yapmadan önce hassasiyetin tedavi edilmesi daha uygun olacaktır.





Ağızdaki dolgu ve protezlere herhangi etkisi olur mu?





Diş beyazlatma ağızda varolan dolgu ve protezlerin renklerini etkilememektedir. Bu restorasyonlar gülme hattı dışında ise tedavi sonrası renk farklılıkları olsa dahi çok göze çarpmayacaktır. Görünen bölgedeki dolgu ve protezlerin beyazlatma sonrası yenilenmesi gerekebilmektedir. Birde ağızda kötü durumda dolgu ve protez var ise beyazlatma sırasında rahatsızlık yapabileceği için uygulama öncesi geçici dolgu ve restorasyonlar yapılabilir.





Elde edile beyazlık nekadar süre kalıcı olacaktır?





Ortalama 2 sene geri dönüş olmayacağını söylemek mümkündür. Ancak Takip edilen vakalardan 2 yılı geçmesine rağmen tekrar uygulama yapılmasına gerek olmayan vaka sayısı oldukça fazladır. Geri dönüşlerde size özel olarak hazırlanmış kalıpları bir******sefer kullanmanız yeterli olacaktır. Ayrıca renklendiricilerden(sigara, çay, kahve, kola, kırmızı şarap, nar suyu....) çokca tüketiyorsanız dış lekelenmeler oluşabilir. 6 aylık kontrollerde yaptıracağınız diştaşı temizliği ile dişleriniz ilk günkü gibi beyaz olacaktır.





Yan etkileri var mıdır?





Bu uygulamanın bilinen bir yan tesiri yoktur ancak bazı durumlarda dişlerde kamaşmaya rastlanabilir. Böyle durumlarda dişhekiminiz sizi doğru şekilde yönlendirecektir.





Hamile ve emziren bayanlarda kullanımı mümkün müdür?





Firmaların bu konuda araştırma yapması etik olmadığı için sonuçlar bilinmemektedir. Ve dolayısı ile bu kişilerde diş beyazlatma uygulanmamaktadır.





Dişin yapısında değişme olur mu?





Diş beyazlatma kimyasal bir uygulamadır ancak yapılan elektron mikroskop çalışmalarında dişin yapısında kalıcı hasara neden olmadığı tespit edilmiştir.





Daha önce diş beyazlatma yapılmış bir dişe tekrar beyazlatma yapılabilir mi?





Evet tekrar beyazlatma yapılmasında bir sakınca yoktur. Zaman içinde jellerin etki derecesi de arttırıldığı için daha iyi sonuçlar elde etmek mümkün olabilir

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Diş Beyazlatma

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Diş Beyazlatma Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gülümseyişimizden memnun ama dişlerimizin renginden memnun değilsek kullanacağımız bir yöntemdir. Büyük estetik girişimlerden daha kolay ve ucuzdur. Araştırmalar dişhekimi gözetimi altında yapılan uygulamaların, güvenli ve etkin olduğunu göstermiştir. Diş ve dişetlerine zarar vermez. Sadece tedavi sırasında hafif soğuk sıcak hassasiyeti ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.